8.12.11

Συνελήφθη γυναικολόγος με ...διατριβή στα φακελάκια !

Ζήτησε 1300 ευρώ για να της κάνει καισαρική !!
Γυναικολόγος με διατριβή στα… φακελάκια συνελήφθη σήμερα από την αστυνομία, η οποία αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα εκβίασης και παθητική δωροδοκία.
Πρόκειται για την 62χρονη διευθύντρια της Β’ Μαιευτικής Κλινικής (δημόσιου) του Μαιευτικού Γυναικολογικού Κέντρου «Έλενα» στην Αθήνα,Ελευθερία Γεωργιάδου, η οποία είχε ζητήσει, σύμφωνα με τις καταγγελίες, το ποσό των 1300 ευρώ προκειμένου να προβεί σε καισαρική επέμβαση 24χρονης εγκυμονούσας. Το ποσό αυτό απαίτησε η γιατρός επιπλέον των 1.700 ευρώ που ήταν τα νόμιμα έξοδα νοσηλείας στο Δημόσιο Νοσοκομείο.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία της 24χρονης (εγκυμονούσας κατά το χρόνο της καταγγελίας), η γυναικολόγος – μαιευτήρας, της είχε ζητήσει το χρηματικό ποσό των 1.300 ευρώ, ως επιπλέον αμοιβή δική της και του αναισθησιολόγου που θα συνέδραμε στη διαδικασία της καισαρικής επέμβασης. Επιπλέον, είχε ενημερώσει την καταγγέλλουσα ότι σε περίπτωση που δεν διέθετε τα χρήματα αυτά, η γιατρός δεν θα την αναλάμβανε, αλλά την επέμβαση του τοκετού θα πραγματοποιούσε ο εφημερεύων ιατρός του Νοσοκομείου.
Σήμερα, ημέρα εξόδου της καταγγέλλουσας από το νοσοκομείο, λίγες ημέρες μετά την καισαρική της επέμβαση, ο σύζυγος της παρέδωσε στη γιατρό, σε προκαθορισμένο ραντεβού, το ποσό των 1.000 ευρώ, που αποτελούσε προκαταβολή του συνολικού ποσού των 1.300 ευρώ που είχε ζητήσει.
Αστυνομικοί της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων που είχαν προσημειώσει τα χρήματα συνέλαβαν τη γιατρό στο γραφείο της με τα προσημειωμένα χρήματα στην τσάντα της.
Η συλληφθείσα γιατρός θα οδηγηθεί αύριο στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου