9.12.11

Στα χέρια της Οικονομικής Αστυνομίας, οδοντίατρος που δεν ενημέρωνε το βιβλίο ασθενών

Στα χέρια της Οικονομικής Αστυνομίας και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, έπεσε οδοντίατρος, ο οποίος δεν καταχωρούσε τις επισκέψεις των ασθενών του στο βιβλίο ασθενών.
Ειδικότερα, ύστερα από τηλεφωνική καταγγελία στην Ειδική Γραμμή Καταγγελιών Πολιτών 11012, πραγματοποιήθηκε χθες στοχευμένος αστυνομικός έλεγχος σε οδοντιατρείο στη Νέα Φιλαδέλφεια, από κλιμάκιο του Τμήματος Κοινωνικής και Ασφαλιστικής Προστασίας της Οικονομικής Αστυνομίας, όπου διαπιστώθηκε ότι ο οδοντίατρος δεν είχε καταχωρήσει τρεις επισκέπτες ασθενείς στο ιατρείο του, στο αντίστοιχο βιβλίο ασθενών.
Η δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ παράλληλα θα ενημερωθεί και η αρμόδα Δ.Ο.Υ., ως προς την κίνηση της διοικητικής διαδικασίας, για την επιβολή των σχετικών προστίμων και αναλογούντων φόρων.
Σημειώνεται δε, από την αστυνομία ότι συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η συλλογή προανακριτικού υλικού στο πλαίσιο των φορολογικών ελέγχων για αυτεπάγγελτα ποινικά αδικήματα από την Οικονομική Αστυνομία.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου