10.12.11

Έρευνα για τα "γυμνόστηθα γυμνάσια" στο Λιμενικό !!

Ο αρμόδιος Εισαγγελέας διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου διερευνηθεί η βασιμότητα των καταγγελλομένων.
Διενέργεια έρευνας αποφάσισε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων του Λιμενικού για την καταγγελία υποψήφιας για σεξιστική μεταχείριση με εξευτελιστικό τρόπο, κατά τη διάρκεια των υγειονομικών εξετάσεων που έπρεπε να υποβληθεί έτσι ώστε να καταταγεί στο Σώμα.
Όπως κατήγγειλε η εν λόγω υποψήφια, οι υποψήφιες του διαγωνισμού κατάταξης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος ελληνικής ακτοφυλακής ειδικότητας νομικού αναγκάστηκαν χωρίς προηγουμένως να το γνωρίζουν από την προκήρυξη σε υγειονομική εξέταση.
Στην εν λόγω εξέταση οι υποψήφιες αναγκάστηκαν να γδυθούν ενώπιον της υγειονομικής επιτροπής που απαρτιζόταν από άνδρες γιατρούς και μία γυναίκα. Η γυναίκα γιατρός αφού τις ακροάστηκε αποχώρησε από την αίθουσα.
Στη συνέχεια και ενώ ήταν γυμνές οι υποψήφιες αναγκάστηκαν να κάνουν κάμψεις, κουτσό και να τρέχουν μέσα στην αίθουσα υπό τα βλέμματα όλης της επιτροπής και των συνυποψήφιων τους και υπό τα σεξιστικά σχόλια μάλιστα των γιατρών.newsit.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου