9.12.11

Βγήκε στο σφυρί το σπίτι του Ανδρέα Μικρούτσικου !!

Στο σφυρί βγήκε τελικά ακίνητο του Ανδρέα Μικρούτσικου στο Ντράφι. Ο δημοφιλής παρουσιαστής δεν κατάφερε να έρθει σε οικονομική συμφωνία με την επισπεύδουσα τράπεζα, με αποτέλεσμα ο πλειστηριασμός που είχε οριστεί για προχθες στο Ειρηνοδικείο Κορωπίου να γίνει κανονικά. 
Πολλοί ήταν οι ενδιαφερόμενοι που κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πλησίασαν τη συμβολαιογράφο Αθηνών Ευφροσύνη Σιμοπούλου προκειμένου να ενημερωθούν για την έκταση του οικοπέδου καθώς και την ακριβή του τοποθεσία στο Ντράφι, περιοχή λίγο έξω από το Πικέρμι.
Ως τιμή εκκίνησης του πλειστηριασμού είχε οριστεί το ποσό των 328.000 ευρώ που κάλυπτε πλήρως την αξίωση της τράπεζας που έφτανε την αξία των 205.000 ευρώ. Σύμφωνα με το απόσπασμα της κατασχετήριας έκθεσης, τα υπέρογκα ποσά των δανείων από τράπεζες που είχε πάρει συνολικά κατά το παρελθόν ο παρουσιαστής και των χρεών του αγγίζουν το ποσό των 1.992.642 ευρώ.
Η διαδικασία του πλειστηριασμού ξεκίνησε κανονικά, όπως είχε οριστεί, στις 4.00 το απόγευμα, με τη συμβολαιογράφο να κάνει ανάγνωση των στοιχείων του οικοπέδου, της επισπεύδουσας τράπεζας καθώς και της τιμής που είχε οριστεί.
Αμέσως μετά ανακήρυξε την έναρξη της διαδικασίας του πλειστηριασμού και για την επόμενη ώρα, μέχρι δηλαδή τις 5.00 το απόγευμα, περίμενε υπομονετικά τις προσφορές από τους ενδιαφερόμενους πλειοδότες.
Οσοι βρίσκονταν χθες στο Ειρηνοδικείο Κορωπίου γνώριζαν από την αρχή ότι ένα από τα ακίνητα που έβγαιναν στον πλειστηριασμό ανήκε στον Ανδρέα Μικρούτσικο, με αποτέλεσμα να παρακολουθήσουν όλη τη διαδικασία με μεγάλο ενδιαφέρον. Τελικά στις 5.00 το απόγευμα η συμβολαιογράφος ανακοίνωσε τη λήξη της όλης διαδικασίας που δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα καθώς κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του οικοπέδου που ξεπερνά σε έκταση τα δύο σττρέμματα.
Δεν υπήρχε κανένα ενδιαφέρον και έτσι πήγαμε σε αναβολή του πλειστηριασμού ανέφερε στην Espresso η κυρία Σιμοπούλου που είχε αναλάβει τη διαδικασία για λογαριασμό της τράπεζας. Το οικόπεδο βγήκε πρώτη φορά στον πλειστηριασμό και αν χρειαστεί να βγει ξανά, αυτό θα το ορίσει η τράπεζα. Λογικά, μετά από τριάντα με σαράντα μέρες θα μπορούμε να έχουμε επανάληψη της διαδικασίας .
Και τη δεύτερη φορά που θα βγει το οικόπεδο του γνωστού παρουσιαστή σε πλειστηριασμό, η τιμή εκκίνησης θα είναι η ίδια, ενώ αν πάει και σε τρίτη, τότε η αξία του θα πέσει αρκετά.
Κατά το παρελθόν ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε προσπαθήσει να μεταβιβάσει με γονική παροχή στον γιο του Στέργιο το συγκεκριμένο περιουσιακό του στοιχείο, κίνηση που το Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας έκρινε λίγο καιρό αργότερα με απόφασή του παράνομη καθώς και εκείνο είχε ήδη κατασχεθεί από τις τράπεζες λόγω των οικονομικών του εκκρεμοτήτων.
Espresso

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου