26.5.13

Ποιοι εξελέγησαν στα νέα ΔΣ της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου – Ηπείρου –Νήσων

Εκλογές για την ανάδειξη των νέων οργάνων στην Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου -Ηπείρου - Νήσων, καθώς και στο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Συντακτών πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα, κατά την διάρκεια γενικών συνελεύσεων.

Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα στο νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών εξελέγησαν κατά σειρά ψήφων οι εξής: Κυριάκος Κορτέσης, Απόστολος Βουλδής, Ζώης Μαρίνος, Κατερίνα Μηναδάκη και Γιώργος Καρβουνιάρης.

Στο νέο διοικητικό συμβούλιο του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Συντακτών εξελέγησαν κατά σειρά ψήφων οι Θανάσης Μπαμπανέβας, Ηλίας Κάνιστρας, Κώστας Θεοδωρόπουλος, Κυριάκος Κορτέσης και Κώστας Βασιλάκης.

Στο διοικητικό συμβούλιο του Μουσείου Τύπου εξελέγησαν οι Μιχάλης Βασιλάκης, Αφροδίτη Τσικριτζή και Φιλήμων Καραμήτσος.

Στο πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο αναδείχθηκαν οι Μιχάλης Μπαϊρακτάρης, Μαρία Καλλέργη και Στέφανος Πολίτης.

Στο δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο εξελέγησαν οι Παντελής Χουλάκης, Αναστασία Σπυριδάκη, Γιώργος Ηλιόπουλος, Σωτήρης Αργύρης και Χριστίνα Μέγα.

Αντιπρόσωποι για το συνέδριο της ΠΟΕΣΥ αναδείχθηκαν οι Απόστολος Βουλδής, Λουκάς Μαστής, Νέλλη Κατσαμά, Γιώργος Κυρούσης, Στέφανος Πολίτης, Νίκος Μανάβης, Φιλήμων Καραμήτσος, Μαρία Μπέλμπα, Βίκυ Βετουλάκη, και Αλέκος Ανδρικάκης. Στην εξελεγκτική επιτροπή της ΕΣΗΕΠΗΝ εξελέγησαν οι Ελεάνα Μαγδαληνού, Αλεξάνδρα Παναγοπούλου και Ελένη Ασημακοπούλου.

Στην εξελεγκτική επιτροπή του ΤΕΑΣ αναδείχθηκαν οι Παναγιώτης Αντωνόπουλος, Κώστας Κλαμπανιστής και Γιώργος Ξιάρχος.

Στην εφορευτική επιτροπή του ΤΕΑΣ εξελέγησαν οι Δώρα Κριμπά, Βαγγέλης Γερογιάννης και Ρούλα Στίγκα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου