27.5.13

Θεόδωρος Μπρεδήμας: Ο μόνος σίγουρος υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμάτας


ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΑΣΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ !!!
Μοναδικός σίγουρος υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμάτας (μεχρι στιγμής) θα είναι ο Θόδωρος Μπρεδήμας!
Ούτε κάν ο Κώστας Μαργιέλης δεν είναι σίγουρος ακόμη, παρότι το έχει ...δηλώσει!
Ο κ. Μπρεδήμας όχι μόνο θα είναι υποψήφιος και πάλι, αλλά δεν θα επιτρέψει να έχει στίρηξη απο κομματικό συνδυασμό, όποιος και αν είναι αυτός.

Στην απόφαση αυτη κατέληξε μετα απο συζήτηση που είχε με πολλά στελέχη του συνδυασμού του, αλλα κυρίως απο την στήριξη που του έχουν εκφράσει πολλοί δημοκρατικοί πολίτες άλλων (κομματικών) χώρων οι οποίοι έχουν αγανακτήσει με τα όσα γίνονται!

Βεβαίως είναι σίγουρο ότι το  ΚΚΕ θα είναι μόνο του.
Επίσης συνδυασμό θα έχει και η "Χρυσή Αυγή",όπως έχει πει ο Μιχαλολιάκος, ενω ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποφασίσει μετα το συνεδριό του για το τι μορφή θα έχει ο δικός του συνδυασμός.

Σε ότι αφορά τον Θ. Μπρεδήμα, το έχουν καταλάβει οι πρώην "εσωκομματικοι" φίλοι του και έχουν αρχίσει και πάλι τον πόλεμο εναντίον του.
Είναι οι ίδιοι που τον πολέμησαν και την προηγούμενη φορά, επειδη τόλμησε να ...ξελασπώσει το ΠΑΣΟΚ χωρίς να τους ρωτήσει.
Θυμίζουμε πως στις προηγούμενες εκλογές αρνήθηκαν άπαντες οι ΠΑΣΟΚοι να είναι υποψήφιοι, ακόμη και ο Διονύσης Αλευράς που είχε χάσει απο τον Νίκα (το 2006) για 100...ψηφοδέλτια!

Ο Τ. Αποστολόπουλος
Είναι χαρακτηριστική η συζήτηση σε παρέα ΠΑΣΟΚων, μεταξύ των οποίων ο Τάσος Αποστολόπουλος και ο Τάκης Παπαδόπουλος, όπου ο πρώην Γραμματέας έλεγε πως ο Μπρεδήμας είναι ο μόνος που την προηγούμενη φορά δέχθηκε να είναι είναι υποψήφιος και άριστα του είχε πεί: 

"Γραμματέα, θα μπω μπροστά και αν στις λίγες ώρες που απομένουν για να λήξει η εκ του νόμου προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων, βρεθεί κάποιος, εγώ θα αποσυρθώ".
Μη ξεχνάτε πως τότε το ΠΑΣΟΚ ήταν Κυβέρνηση και ήταν αδιανόητο να μην έχει υποψήφιο Δήμαρχο στην Καλαμάτα, είπε ο κ. Αποστολόπουλος.
Επίσης τόνισε πως σχεδόν ...παρακάλεσαν τον Δ. Αλευρά ο οποίος πρόβαλε την άρνησή του, ενω στις εκλογές του...Ιουνίου μπήκε στο Εθνικό ψηφοδέλτιο ως... προσωπικότητα του κόμματος!

Αξιζει να σημειωθεί, πως ο Θ. Μπρεδήμας δεν έχει να χάσει τίποτα.
Αυτοί που τον πολεμούν σήμερα, τον πολέμησαν και στις προηγούμενες εκλογές, ενω αυτοί που τον εκτιμούν έχουν πολλαπλασιαστεί λόγω της συνέπειας και της  μαχητικότητας που τον διακρίνει!

Ακόμη με τα όσα συμβαίνουν με τους ....μηχανισμούς και τα συμφέροντα σε τοπικό επίπεδο ο Μπρεδήμας αποτελεί διέξοδο για πολλούς, οι οποίοι δεν θέλουν να εγκλωβιστούν σε τέτοιες δολοπλοκίες!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου