29.5.13

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ο Δράκος των Πετραλώνων ! ΦΩΤΟ

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά από την απολογία του στον 10ο τακτικό ανακριτή ο 40χρονος που κατηγορείται για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος κοριτσιών.
Ο κατηγορούμενος αναχώρησε από τα δικαστήρια έχοντας το κεφάλι του καλυμμένο με μπουφάν.
Στη φωτογραφία που βλέπετε έχουν καλυφθεί τα χαρακτηριστικά του προσώπου του παιδεραστή καθώς ακόμη δεν έχει δοθεί εισαγγελική άδεια για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του.
"Είναι τόσες πολλές οι επιθέσεις σε ανήλικες που δεν τις θυμάμαι"
Περίμενε έξω από τα σχολεία και εντόπιζε τον στόχο του. Όταν ένα κορίτσι του τραβούσε την προσοχή, το ακολουθούσε μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας του. Εκεί, με το πρόσχημα ότι είναι αστυνομικός και διενεργεί έρευνα για κλοπές ή ναρκωτικά στο σχολείο της, προσέγγιζε την ανήλικη κοπέλα. 
Την οδηγούσε σε απόμερο σημείο, όπου προέβαινε σε ασελγείς πράξεις εναντίον της.
Τουλάχιστον 21 θύματα ατά την τελευταία 5ετία έχει εξαπατήσει και κακοποιήσει με αυτόν τον τρόπο, ο 40χρονος "Δράκος των σχολείων" από τα Πετράλωνα που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής. Νωρίτερα, μέσα στην ίδια μέρα, είχε δράσει ακόμα μία φορά εναντίον 14χρονου κοριτσιού.
Όπως διαπιστώθηκε, ο συγκεκριμένος τη δεκαετία 1995-2005 είχε συλληφθεί δύο φορές για αδικήματα που σχετίζονται με την καταπάτηση της γενετήσιας ελευθερίας και αξιοπρέπειας ανηλίκων κάτω των 12 ετών, για τα οποία είχε καταδικαστεί και φυλακισθεί.
Εξέτισε την ποινή του, αλλά δεν σωφρονίστηκε. 
Όταν βγήκε από την φυλακή, συνέχισε τη δράση του. Όπως κατέδειξε η αστυνομική έρευνα, ο δράστης εντόπιζε ανήλικες μαθήτριες, ηλικίας 8 έως 14 ετών, την ώρα που έφευγαν από το σχολείο τους, μετά την λήξη των μαθημάτων τους.


ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου