26.5.13

"Έκλεψε "... τα βλέμματα από τον Σταύρο Μπένο !!!


Η ΠΟΙΗΤΡΙΑ ΠΗΡΕ ΟΛΟ ΤΟ ...ΧΑΡΤΙ !!!

Τι προσέχεις; Την ποιητική συλλογή ή τα πόδια της ποιήτριας;
 Μια διαφορετική παρουσίαση στην Έκθεση Βιβλίου
Ξεκίνησε η 36η έκθεση βιβλίου στο Πεδίο του Άρεως.
 Όπως διαβάσαμε στο parapolitika.gr,  οι βιβλιόφιλοι που παραβρέθηκαν  στη παρουσίαση της ποιητικής συλλογής “Unfuck the world” , είδαν στο πάνελ μια ευπαρουσίαστη ξανθιά κυρία, η οποία στο πνεύμα του καλοκαιριού, φορούσε ένα φόρεμα με το σκίσιμο να είναι ιδιαίτερο αποκαλυπτικό.
Ο Σταύρος Μπένος που παρουσίαζε το βιβλίο, μάταια προσπαθούσε να τραβήξει εκείνος τα βλέμματα του ακροατηρίου, αφού η συγγραφέας Παναγιώτα Μπλέτα είχε πάρει όλο το χαρτί.
Όπως γράφει το site, η  κ. Μπλέτα είναι σπαρτιάτισσα στην καταγωγή, σπούδασε στη Νέα Υόρκη και δραστηριοποιήθηκε στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όπου και διακρίθηκε ως Αντιδήμαρχος Χαλανδρίου.
Ήταν ακόμα υποψήφια Νομάρχης στη Λακωνία και έχει δραστηριοποιηθεί στο χώρο των call centers, έρευνας και επικοινωνίας αναλαμβάνοντας υψηλές διοικητικές θέσεις.
Το 2011 κυκλοφόρησε τις "Γυμνές εξομολογήσεις" την πρώτη της ποιητική συλλογή, στην οποία όπως μας ενημερώνει η ίδια "Οι Γυμνές Εξομολογήσεις φανερώνουν την ομορφιά του απέριττου, το αψεγάδιαστο κάλλος του καλλίγραμμου κορμιού που αποτελεί έμπνευση για την καλλιτέχνη"

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου