12.1.14

ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ στον Π.Τατούλη η υποψηφιότητα του Οδ.Βουδούρη !!

Σφάζονται στον ΣΥΡΙΖΑ για τα ανοίγματα στους  «καιροσκόπους » ΠΑΣΟΚογενείς που επιχειρεί η ηγεσία της Κουμουνδούρου .

Η ομάδα Λαφαζάνη βγήκε στα «κάγκελα » αλλά …οι προεδρικοί απαντούν ότι υπάρχει ….δυστοκία για την στελέχωση συνδυασμών για τις αυτοδιοικητικές εκλογές διότι τα αμιγώς Συριζέικα στελέχη  προβάρουν ….Υπουργικά κοστούμια !!!

Στην Πελοπόννησο η αποστασιοποίηση Πετράκου ο παραγκωνισμός Πατσαρίνου και η απροθυμία  πρωτοκλασσάτων  στελεχών ( π.χ . Χουντής ) να χρεωθούν μία ήττα  άνοιξε την όρεξη  σε «καιροσκόπους » πολιτικούς να κάνουν το παιχνίδι τους .

ΓΡΑΦΑΜΕ

….( «Ένα «χαϊδεμένο παιδί » του Γιώργου Παπανδρέου  πρώην ΠΕΣΥαρχης  ,Βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2009 που σύμφωνα με τις «κακές γλώσσες » θύμωσε από την ….μη υπουργοποιησή του,  μεταπήδησε  στην ΔΗΜΑΡ όπου εκλέχτηκε βουλευτής στην Β΄Αθηνών ,από την οποία αποχώρησε δημιουργώντας την πολιτική κίνηση «Η Κοινωνία πρώτα » ,πιθανότατα είναι ο «εκλεκτός » υποψήφιος   Περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ στην Πελοπόννησο .
Η «πιάτσα» άρχισε να βοά για την υποψηφιότητα Βουδούρη  ενώ εμείς από την πλευρά μας  τελούμε εν αναμονή  της επιβεβαίωσης ή της διάψευσης της είδησης που πρώτοι μεταδίδουμε .)

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας  η υποψηφιότητα Βουδούρη  για την Περιφέρεια Πελοποννήσου  ,είχε «κλειδώσει ».

Η δημοσιοποίηση της υποψηφιότητας  από την σελίδα μας ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων  στην «Αριστερή πλατφόρμα  » του ΣΥΡΙΖΑ  η οποία ζητά ….ξεκάθαρες λύσεις φοβούμενη διολίσθηση του κόμματος σε περιπέτειες με αμφιλεγόμενα πρόσωπα

Από την πλευρά της η πλευρά Τατούλη «τρίβει » τα χέρια της από το ….απρόσμενο δώρο ή το φιλί ζωής που της  προσφέρει η υποψηφιότητα Βουδούρη.

Οι  σφοδρές αντιδράσεις πιθανόν  να οδηγήσουν σε «κάψιμο » της υποψηφιότητας  Βουδούρη αλλά …..η ζημιά έχει  πλέον γίνει.

Β.Μ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου