18.5.15

ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΑΠΟ ΑΝΔΡΕΑΔΗ ΓΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΥΦΑΝΤΗ

Παυσανίας Παπανικολάου και Χρήστος Υφαντής απολογήθηκαν ενώπιον του ειδικού ανακριτή διαφθοράς Γιώργου Ανδρεάδη κι αποφασίστηκε από κοινού με τον εισαγγελέα να μην τους επιβληθεί κανένας περιοριστικός όρος.
Τους εμφάνιζαν ως διευθυντές εγκληματικής οργάνωσης και περίμεναν πως και πώς να τους καθίσουν στο σκαμνί μέσα από όσα γέννησε το άρρωστο μυαλό κάποιων. Ο ειδικός ανακριτής κ. Ανδρεάδης και ο εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση συμφώνησαν(Όπως σας είχε γράψει το Fimotro)  ότι δεν προκύπτει ίχνος ενοχής εναντίον τους και λόγος επιβολής περιοριστικών όρων.
Τα δύο μεγαλοστελέχη της ΕΠΟ, ο Παυσανίας Παπανικολάου και ο Χρήστος Υφαντής, απολογήθηκαν ενώπιον του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, ωστόσο τα στοιχεία που προέκυψαν για την υπόθεση, δεν ήταν τέτοια ώστε να απαιτείται η επιβολή περιοριστικών όρων, όπως αποφάσισαν από κοινού Ανδρεάδης και εισαγγελέας.

Ο εκ των δικηγόρων του εκτελεστικού γραμματέα της ΕΠΟ και του διευθυντικού στελέχους της Ομοσπονδίας, Πέτρος Μαχάς, δήλωσε μετά την απολογία τους πως:  «Η δικαιοσύνη με νηφαλιότητα κι επιμέλεια εξέτασε όλα τα δεδομένα και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν συντρέχει λόγος επιβολής του οποιουδήποτε περιοριστικού όρου. Είχαμε κι έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου