22.5.15

Από τις 11 έως τις 13 Σεπτεμβρίου 2015 το «Navarino Challenge»

Ο ελληνοαμερικανός υπερμαραθωνοδρόμος Dean Karnazes
Από τις 11 έως τις 13 Σεπτεμβρίου 2015 θα διεξαχθεί το «Navarino Challenge» στη Μεσσηνία, με πρόγραμμα που περιλαμβάνει περισσότερες δραστηριότητες για την οικογένεια, όπως Τρέξιμο, Κολύμβηση, Family Challenge, Ποδήλατο, Tae Kwon Do, Αναρρίχηση, Pilates και Tae Bo. Η διοργάνωση αθλητικού τουρισμού πραγματοποιείται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με την υποστήριξη της Costa Navarino και του The Westin Resort Costa Navarino και την στήριξη των Δήμων Πύλου-Νέστορος και Τριφυλίας.

Προσωπικότητες από τον χώρο του αθλητισμού θα συμμετέχουν και εφέτος, βοηθώντας παράλληλα στην καλύτερη εκμάθηση των αθλητικών δραστηριοτήτων. Ο ελληνοαμερικανός υπερμαραθωνοδρόμος Dean Karnazes και πρεσβευτής του «Navarino Challenge» επιστρέφει για τρίτη χρονιά, έχοντας στο πλευρό του τον Ολυμπιονίκη και δύο φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή στην κολύμβηση Σπύρο Γιαννιώτη, τον δύο φορές αργυρό Ολυμπιονίκη του ταεκβοντο Αλέξανδρο Νικολαΐδη, τη γυμνάστρια pilates Μάντη Περσάκη με την ομάδα της και τον πρωταθλητή του kick boxing Αλέξανδρο Νικολαΐδη.

Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, οι συμμετέχοντες στο «Navarino Challenge» θα έχουν την δυνατότητα να κολυμπήσουν μια διαδρομή 1 μιλίου (1,6 χλμ.), που έχει σχεδιάσει ο ομοσπονδιακός τεχνικός της κολύμβησης Νίκος Γέμελος, στην παραλία της Γιάλοβας. Αντίστοιχα, τα παιδιά θα κολυμπήσουν την απόσταση του μισού μιλίου (0,8 χλμ.).
Οι φετινές διαδρομές του Ημιμαραθωνίου (21,1χλμ.), των 10χλμ., των 5χλμ. (τρέξιμο & δυναμικό βάδισμα) και του 1χλμ. για τα παιδιά, θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου. Η αφετηρία και ο τερματισμός των διαδρομών θα είναι κοινός (στο Navarino Dunes της Costa Navarino) με τους δρομείς να κατευθύνονται παραλιακά προς την Πύλο, σε αρκετά σημεία χωμάτινης διαδρομής και τους αθλητές όλων των αποστάσεων να απολαμβάνουν εικόνες της Βοϊδοκοιλιάς, η οποία έχει ανακηρυχθεί σε μία από τις καλύτερες παραλίες στον κόσμο.

Περισσότερες πληροφορίες για τις φετινές διαδρομές στο link: http://navarinochallenge.com/event_routes_2015.html. Εγγραφές μπορούν να γίνουν στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης: http://navarinochallenge.com/registration_form.php
To The Westin Resort Costa Navarino δημιούργησε ειδικά πακέτα διαμονής από 199 ευρώ το δίκλινο. Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο ταξιδιωτικό γραφείο της διοργάνωσης The Travel Company Experts (τηλ: +30 215 5608282) ή στο http://navarinochallenge.com/event_accommodation_in_2015.html

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου