3.8.16

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ !!! 1ος Πανελλαδικός Διαγωνισμός Ομορφιάς - Καλλιστεία Ελληνική Ομορφιά 2016

Τη μοναδικής ομορφιάς πόλη της Καλαμάτας, αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει η Ελλάδα μέσα από τον 1ο Πανελλαδικό Διαγωνισμό Ομορφιά «Καλλιστεία Ελληνική Ομορφιά 2016», αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση του τηλεοπτικού σταθμού «EPSILON TV»!
 
Το πανελλήνιας εμβέλειας τηλεοπτικό κανάλι στέκεται στο πλευρό του μεγάλου αυτού event, καθώς θα προβάλει σε μαγνητοσκόπηση τη μεγάλη βραδιά του τελικού!
 
Οι διοργανωτές του 1ου Πανελλαδικού Διαγωνισμού Ομορφιάς «Καλλιστεία Ελληνική Ομορφιά 2016» και η οργανωτική επιτροπή του event θέλουν να ευχαριστήσουν τη διοίκηση του «EPSILON TV» για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό τους και τη συνδρομή τους στην προσπάθεια που γίνεται, ώστε ο θεσμός των καλλιστείων να αποκτήσει και πάλι την αίγλη που του αξίζει.
 
Ο 1ος Πανελλαδικός Διαγωνισμός Ομορφιάς «Καλλιστεία Ελληνική Ομορφιά 2016» θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Καλαμάτας, στις 19 Σεπτεμβρίου 2016, στην κεντρική αίθουσα του ξενοδοχείου «Elite City Resort».
 
Μη λείψει κανείς !
 
Περισσότερες πληροφορίες για τα «Καλλιστεία Ελληνική Ομορφιά 2016» μπορείτε να ζητήσετε από τον κ. Νίκο Μπάμπαλη στο τηλ. 6940894066. 
Καθώς στο προφίλ του διαγωνισμού στο Facebook https://www.facebook.com/BeautyEleganceContest/
 
Δηλώσεις συμμετοχής
 
Αν είστε ωραίες από 17 έως 25 ετών και επιθυμείτε να συμμετάσχετε στον 1ο Πανελλαδικό Διαγωνισμό Ομορφιάς «Καλλιστεία Ελληνική Ομορφιά 2016», μπείτε στο παρακάτω link, συμπληρώστε τα στοιχεία που ζητούνται και πάρτε θέση για την διεκδίκηση του στέμματος,  που θα σας ανοίξει την πόρτα για παρουσία σε διεθνείς διαγωνισμούς, αλλά και συνεργασιών με εγνωσμένες εταιρίες μόδας.
 
Δηλώστε συμμετοχή πατώντας εδώ:

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου