5.7.19

Έχει μετατρέψει το κελί του στον Κορυδαλλό σε σουβλατζίδικο

Κατάστημα εστίασης που λειτουργεί κάθε Σαββατοκύριακο και εξυπηρετεί μέχρι και 400 «πελάτες» έχει στήσει μέσα στις φυλακές του Κορυδαλλού, κρατούμενος που εκτίει ποινή πολυετούς κάθειρξης για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.
Το astinomiko.gr αποκαλύπτει φωτογραφία από το κελί που βρίσκεται στον δεύτερο όροφο της Α΄ πτέρυγας και έχει μετατραπεί σε «κατάστημα», το οποίο είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλες τις απαραίτητες συσκευές, και διαθέτει από καφέδες και αλκοολούχα ποτά, μέχρι κρέπες και σουβλάκια.
Το «κατάστημα» εστίασης του Κορυδαλλού λειτουργεί μόνο τα Σαββατοκύριακα και σύμφωνα με πηγές των σωφρονιστικών υπαλλήλων οι οποίοι φυσικά και γνωρίζουν την ύπαρξη του, κατακλύζεται από εκατοντάδες κρατούμενους, απ όλες τις πτέρυγες των φυλακών, οι οποίοι αγοράζουν σουβλάκια, κρέπες, ομελέτες, καφέδες και αλκοολούχα ποτά, μαζικά, και για λογαριασμό άλλων συγκρατουμένων τους.
Μάλιστα, ο “ιδιοκτήτης” του καταστήματος έχει προσλάβει άλλους κρατούμενους των φυλακών του Κορυδαλλού, οι οποίοι εργάζονται ως ψήστες και σερβιτόροι, και αμείβονται κανονικά από τα έσοδα της επιχείρησης.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο... κατάστημα, δεν είναι το μοναδικό που λειτουργεί στον Κορυδαλλό και ότι υπάρχουν κελιά που έχουν μετατραπεί σε αποθήκες ηλεκτρονικών συσκευών, αλκοολούχων ποτών, ναρκωτικών, αλλά και σε χαρτοπαικτικές λέσχες, στις οποίες όσοι συμμετέχουν πληρώνουν «γκανιότα» στον ιδιοκτήτη της.
Άλλωστε στην πρόσφατη έρευνα που πραγματοποίησαν οι Ειδικές Δυνάμεις της Αστυνομίας μέσα στις φυλακές του Κορυδαλλού, κατασχέθηκαν επαγγελματικές καφετιέρες και μάρκες για πόκερ, υλικά που μετά την έρευνα κρατούμενοι τα πήραν πίσω από το Αρχιφυλακείο, παρ όλου που είχαν καταγραφεί σε έκθεση κατάσχεσης η οποία διαβιβάστηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 astinomiko.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου