«Αφού το έγραψε το NEWSMESSINIA ... έτσι είναι»!

21.11.16

Καλομοίρα: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την σπάνια ασθένεια του γιου της


Καλομοίρα: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την σπάνια ασθένεια του γιου της

Πριν περίπου ένα χρόνο η Καλομοίρα και ο σύζυγός της Γιώργος Μπούσαλης πέρασαν δύσκολες ώρες, αφού ο γιος τους, Δημήτρης, διαγνώσθηκε με μια σπάνια ασθένεια, την Myasthenia Gravis και έμεινε για δυο εβδομάδες στο νοσοκομείο.
Η ίδια δήλωσε στο People: «Είναι καλύτερα από ποτέ και είμαι ευγνώμων για αυτό... Είναι πολύ μικρός και καθώς δράσαμε άμεσα, όλα πήγαν καλά. Βέβαια, αυτή η εμπειρία άλλαξε τη ζωή μας. Έβαλε σε απόλυτη προτεραιότητα όσα είναι σημαντικά για εμάς ως γονείς και μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε πως τίποτα δεν είναι δεδομένο, πόσο μάλλον την υγεία».
Και συμπλήρωσε: «Οι εβδομάδες που περάσαμε με τον Δημήτρη στο νοσοκομείο ήταν μια δοκιμασία και για τον Νίκο, καθώς έπρεπε να τον αφήσουμε με την μαμά μου για πολλές μέρες. Ο Γιώργος και εγώ πηγαινοερχόμασταν όλη μέρα στο νοσοκομείο και αυτό έφερε μια αστάθεια στη ζωή του Νίκου. Ήταν κάτι που τον φόβισε. Η μαμά μου, μου έλεγε πως ξάπλωνε στο κρεβατάκι του, κοίταζε τον τοίχο και βυθιζόταν στις σκέψεις του. Αυτό μου ράγισε την καρδιά. Όταν γυρίσαμε σπίτι, ο Γιώργος και εγώ κάναμε συνειδητά μεγάλη προσπάθεια να περνάμε χρόνο μαζί του, να του δώσουμε να καταλάβει πόσο τον αγαπάμε, αλλά και να του εξηγήσουμε πως έπρεπε να φροντίζουμε τον αδελφό του για λίγο, μέχρι να γίνει καλά».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου