9.12.16

Δολοφονία της 35 χρονης Γεωργίας Φιλοπούλου στους Γαργαλιάνους – Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το στυγερό έγκλημα


Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που μετέβη στο σημείο  ή άτυχη γυναίκα καθόταν στο σημείο του οδηγού  και είχε βληθεί από πολύ κοντινή απόσταση με κυνηγετικό όπλο, με πύλη εισόδου του τραύματος τον δεξί κρόταφο και πύλη εξόδου την αριστερή πλευρά του κρανίου.
Το όπλο δεν βρέθηκε πουθενά, ενώ ο σύζυγός της οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Καλαμάτας όπου εξετάζεται και ως ύποπτος για το στυγερό αυτό έγκλημα, καθώς οι αστυνομικοί στην παρούσα φάση δεν αποκλείουν τίποτα, ενώ παράλληλα λαμβάνονται καταθέσεις από όλο το περιβάλλον της οικογένειας που σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν προβληματικό
Το θύμα φέρεται σύμφωνα με τα όσα είπε στην Αστυνομία ο σύζυγός της να εξαφανίστηκε χθες το βράδυ από το σπίτι της οικογένειας και να μην γύρισε ποτέ πίσω.
Σήμερα στις 7:30 το πρωί, ο σύζυγός της πήρε τους εργάτες του και πήγαν στον ελαιώνα ιδιοκτησίας του για τις αγροτικές εργασίες που είχε εκεί.
Μόλις έφτασε, είδε το αυτοκίνητο της γυναίκας του.
Φτάνοντας κοντά στο αυτοκίνητο, την βρήκε σκυμμένη πάνω στο τιμόνι και νεκρή με τραύμα από όπλο στο κεφάλι.
 Ήταν εκείνος που κάλεσε τις Αρχές.
Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο της Ασφάλειας Καλαμάτας και των Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας και ο  ιατροδικαστής.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου