28.1.17

Αυτές είναι οι 5 κορυφαίες εφαρμογές που πρέπει να έχουν όλοι στο pc τους

Παρόλο που οι εφαρμογές για τα κινητά τηλέφωνα είναι πολύ πιο δημοφιλείς, οι περισσότεροι διαθέτουμε και από ένα λάπτοπ ή υπολογιστή στο σπίτι.

Το πιθανότερο όμως είναι να τα παραμελούμε και να μην έχουμε φροντίσει να τα… εξοπλίσουμε με έξυπνες εφαρμογές.

Το business insider προτείνει τις κορυφαίες 5 εφαρμογές που όλοι πρέπει να έχουμε στο pc μας:
1. Polar

Το polar είναι μία εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών με πολλά εργαλεία και εύκολο χειρισμό που διευκολύνει τους ερασιτέχνες. Η λειτουργία του θυμίζει αρκετά το Adobe Lightroom, με αρκετές δυνατότητες επεξεργασίας στα χρώματα και τα εφέ. Διατίθεται δωρεάν από το Microsoft store.

2. Drawboard PDF

Με το Drawboard PDF, μπορείτε να απαλλαγείτε από το Adobe Acrobat Reader για τα καλά. Το βελτιωμένο app σας επιτρέπει να σχολιάσετε τα έγγραφα με σχέδια ή σημειώσεις και να τα μοιραστείτε, χωρίς να σπαταλάτε χαρτί ή να μπερδεύεστε.

3. Vectr

Εάν έχετε προσπαθήσει να δημιουργήσετε μέσω Word ένα σχέδιο σε ένα ενημερωτικό φυλλάδιο ή ακόμα και στο βιογραφικό σας, γνωρίζετε πόσο δύσκολο είναι να πετύχετε ένα ελκυστικό αποτέλεσμα. Το Vectr σας δίνει τη δυνατότητα να το κάνετε, δημιουργώντας μακέτες, λογότυπα και όμορφα σχέδια. Η  εφαρμογή έχει σχεδιαστεί τόσο για αρχάριους και προχωρημένους σχεδιαστές και διατίθεται δωρεάν από το Microsoft store.

4. Flipboard

Ουσιαστικά, το flipboard είναι το προσωπικό σας περιοδικό, καθώς παρέχει τη δυνατότητα να προσαρμόζετε τα πράγματα που σας αρέσει να διαβάζετε, να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα και να αποθηκεύετε άρθρα για να τα διαβάσετε αργότερα. Το flipboard διατίθεται δωρεάν από το Microsoft store.
5. Todoist

Με αυτή την εφαρμογή, μπορείτε να ξεχάσετε να κίτρινα αυτοκόλλητα χαρτάκια στα οποία σημειώνετε τις υποχρεώσεις σας, καθώς αποτελεί μία εικονική λίστα από όσα θέλετε ή πρέπει να κάνετε, όπως ψώνια ή οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις. Αυτή η εικονική λίστα μπορεί να συγχρονιστεί με άλλες συσκευές σας και μπορείτε ακόμα και να τη μοιραστείτε με συναδέλφους ή φίλους. Η εφαρμογή todoist διατίθεται δωρεάν στη βασική της μορφή, αλλά έχει χρέωση στην επαγγελματική της έκδοση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου