15.1.17

ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ ! Τρία άτομα «πίσω» από την δολοφονία του 40 χρονου επιχειρηματία

Τρία άτομα τελικά βρίσκονται πίσω από την δολοφονία του 40χρονου επιχειρηματία, Ιάκωβου Εμμανουήλ, που την περασμένη Τρίτη βρέθηκε νεκρός – άγρια χτυπημένος – σε ένα ρυάκι στη Ροδιά Ηρακλείου 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του το cretapost, οι αστυνομικοί είχαν φτάσει στην ταυτότητα των δραστών από τα δύο πρώτα 24ωρα των ερευνών ωστόσο περίμεναν τα αποτελέσματα της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου θέλοντας να εξετάσουν όλα τα στοιχεία προκειμένου να δεθεί η υπόθεση και να φτάσουν σε ασφαλές συμπέρασμα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη έχουν πραγματοποιηθεί οι συλλήψεις των τριών ανδρών ενώ αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Το χρονικό της δολοφονίας

Τον περασμένο Σεπτέμβρη ο 40χρονος Ιάκωβος Εμμανουήλ – που έχει καταγωγή από την Κρήτη αλλά δραστηριοποιούνταν στην Αθήνα – κατέβηκε στο Ηράκλειο προκειμένου ν’ ανοίξει μία επιχείρηση με έναν φίλο του στον τομέα της διαδικτυακής διαφήμισης.

Ο 40χρονος επιχειρηματίας, μαζί με τον συνεργάτη του, άνοιξαν στην οδό Μητσοτάκη στο κέντρο του Ηρακλείου ένα γραφείο που λεγόταν inception.net ενώ ο ίδιος πηγαινοερχόταν στην Αθήνα προκειμένου να βλέπει την σύντροφό του και το μικρό παιδί του.

Το σημείο στη Ροδιά όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο του 40χρονου Ιάκωβου Εμμανουήλ.

Το απόγευμα της Πέμπτης 5 Ιανουαρίου, ο 40χρονος επιχειρηματίας κάνει τρία τηλεφωνήματα: στην σύντροφό του, την σπιτονοικοκυρά του και τον συνεργάτη του κι έπειτα τα ίχνη του… χάνονται.

Η σύντροφός του την Δευτέρα, κι έπειτα από δεκάδες τηλεφωνήματα που έκανε στον 40χρονο χωρίς αποτέλεσμα, κατέβηκε στο Ηράκλειο και δήλωσε την εξαφάνισή του.

Το σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα του 40χρονου Ιάκωβου Εμμανουήλ, στη Ροδιά.

Την Τρίτη 10 Ιανουαρίου ο Ιάκωβος Εμμανουήλ βρίσκεται νεκρός στην Ροδιά. Όπως είχε αναφέρει και το cretapost, πρώτα εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του ενώ δεκαπέντε μέτρα πιο κάτω – σ’ ένα ρυάκι – βρέθηκε και το άψυχο σώμα του που έφερε χτυπήματα στο πρόσωπο και το σώμα.

Αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες της αστυνομίας η οποία σήμερα εξιχνίασε την υπόθεση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου