" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

20.1.17

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - Aπομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παν.Νίκας  και ο νόμιμος εκπρόσωπος του αναδόχου εταιρείας υπέγραψαν σήμερα, Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017, σύμβαση για την απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων. Πλειοδότης σε σχετικό διαγωνισμό είναι η εταιρεία με την επωνυμία «Μεγρέμης Δημήτριος & Σία Ε.Ε.», που προσέφερε για τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα 91 €/όχημα και για τα δίκυκλα 22,75 €/δίκυκλο.
Η πλειοδότρια εταιρεία θα περισυλλέγει με δικά της μέσα (γερανούς) και προσωπικό τα εγκαταλελειμμένα οχήματα εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Καλαμάτας και εν συνεχεία θα τα οδηγεί σε περαιτέρω επεξεργασία, αξιοποίηση, τεμαχισμό και τελική διάθεση. 
Η χρονική διάρκεια της σύμβασης συμφωνήθηκε σε 2 έτη, ήτοι από 20/01/2017 έως και 19/01/2019 με δυνατότητα επέκτασης – ανανέωσης για ένα έτος, εάν το επιθυμούν αμφότεροι οι συμβαλλόμενοι.
Επισημαίνεται προς τους πολίτες ότι απαγορεύεται να αφήνουν οχήματα χωρίς αριθμό κυκλοφορίας στους δρόμους και ότι αυτά θα απομακρύνονται από τον εργολάβο ανακύκλωσης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου