" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

21.1.17

Βοήθεια στους Τρίτεκνους από Ομογενείς

Ο Σύλλογος Γονέων Τριών Τέκνων Μεσσηνίας ενημερώνει ότι με συγκίνηση και ενθουσιασμό υποδεχτήκαμε την πράξη αλληλεγγύης των Μεσσήνιων ομογενών της Αμερικής που για άλλη μια φορά έδειξαν την αγάπη τους για την πατρίδα!
Δεκαεφτά κούτες με ρούχα , παπούτσια και παιχνίδια κατέφτασαν στα γραφεία μας από την Νέα Υόρκη, τα οποία συγκέντρωσαν οι ομογενείς με ιδιαίτερη αγάπη και φροντίδα, για να μοιραστούν σε οικογένειες μέλη του Συλλόγου μας που τα έχουν ανάγκη, αλλά και σε πλημμυροπαθείς.
Τους ευχαριστούμε θερμά και θεωρούμε πως τέτοιες φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες αποδεικνύουν τους άρρηκτους δεσμούς των ομογενών με την ιδιαίτερη πατρίδα. Οι ομογενείς μας αποτελούν εθνικό κεφάλαιο και η βοήθεια τους αποδεικνύει την αγάπη που νιώθουν οι Έλληνες της Διασποράς για τον τόπο καταγωγής τους, την ανάγκη τους να διατηρούν την επικοινωνία και την ουσιαστική σχέση με την πατρίδα τους, όπως και την πολλή μεγάλη διάθεσή τους να προσφέρουν ότι και με όποιο τρόπο μπορούν.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου