8.2.17

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Διακοπή κυκλοφορίας στη Βασιλέως Κωνσταντίνου από 9 μέχρι 11 Φεβρουαρίου 2017

Από αύριο, Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017 έως και το Σάββατο 11 του μήνα, με την επιφύλαξη των καιρικών συνθηκών, θα διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου, από την οδό Αριστομένους έως την οδό Αριστοδήμου, με ταυτόχρονη απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων στο παραπάνω τμήμα. Αυτό θα συμβεί, διότι είναι απαραίτητο να προχωρήσει η ανάδοχος για την ανάπλαση στα «Ουζάκια» εταιρεία σε εργασίες εκσκαφής σκάμματος, ώστε να τοποθετήσει αγωγό ομβρίων στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου. 
Ο Δήμος Καλαμάτας, προκειμένου να ολοκληρωθούν σωστά και με ασφάλεια οι απαραίτητες εργασίες, έδωσε σχετική άδεια στην αναδόχο εταιρεία Ολύμπιος ΑΤΕ, ενώ από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας εκδόθηκε απόφαση ρύθμισης της κυκλοφορίας.
Επισημαίνεται ότι η Ολύμπιος ΑΤΕ επιβάλλεται να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, καθώς και να τοποθετήσει σήμανση στη διασταύρωση της οδού Αριστομένους με την οδό Βασ. Κωνσταντίνου, προκειμένου να ενημερώνονται οι οδηγοί για τη διακοπή κυκλοφορίας και την υποχρεωτική πορεία που πρέπει να ακολουθήσουν.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται από την οδό Αριστομένους και από τους παράπλευρους δρόμους.
Θα υπάρξει, επίσης, τροποποίηση του δρομολογίου του αστικού λεωφορείου, καθώς η γραμμή 1, με κατεύθυνση προς Παραλία, θα διέρχεται μέσω των οδών Αριστομένους – Αριστοτέλους – Φαρών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου