7.2.17

ΦΩΤΟ - Θαύμα… η Παναγία στον ουρανό η παιχνίδι της φύσης;

Οι ντόπιοι το θεώρησαν σημάδι από τους ουρανούς και τον Θεό – Διίστανται οι απόψεις στο νησί, καθώς κάποιοι είδαν τον Ιησού
Ποιος δεν έχει διακρίνει «σημάδια» στον ουρανό;
Το πώς ερμηνεύεται το καθένα, έχει σχέση με το επίπεδο της πίστης ή τη στιγμή. Μία εικόνα που έκανε το γύρο του διαδικτύου από το νησί Τόνγκα στον Ειρηνικό Ωκεανό, βορειοανατολικά της Νέας Ζηλανδίας, προκάλεσε μεγάλες συζητήσεις.
Πρόκειται για παιχνίδι της φύσης με τα σύννεφα, ή όντως εμφανίστηκε η μορφή της Παναγίας, γεγονός που για τους θρησκόληπτους, σημαίνει τον προάγγελο μεγάλων γεγονότων για τον κόσμο;
Η φωτογραφία τραβήχτηκε στο χωριό Χαλαλέβα, στην επαρχία Τονγκατάπου.
Οι ντόπιοι το θεώρησαν σημάδι από τους ουρανούς και τον Θεό. Κάποιοι άλλοι, πιο σκεπτικοί, μίλησαν για συγκυρία, καθώς το φως έπεφτε πάνω στο σύννεφο.
Ο κ. Ματαέλε, που ανέβασε τη φωτογραφία στα social media, δήλωσε ότι «είναι μια εικόνα που ποτέ δεν περίμενα να αντικρίσω.
 Ξέρω ότι είναι το μεγαλύτερο θαύμα στη ζωή μου» και συμπλήρωσε «σε ευχαριστώ Κύριε για όσα έχεις δώσει σε μένα και την οικογένειά μου».
Στο ίδιο νησί πάντως, οι απόψεις για τη μορφή που σχηματίστηκε διίστανται. Κάποιοι λένε ότι ήταν η Παναγία και κάποιοι άλλοι ότι ήταν ο Ιησούς.
Δείτε τη φωτογραφία και τα συμπεράσματα δικά σας…

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου