17.2.17

Καψόνι σε φανταρίνες: στριπτίζ και pole dancing!

Ένα τεράστιο σκάνδαλο στον γερμανικό στρατό αποκαλύπτει το Spiegel.

Μια εσωτερική έκθεση του υπουργείου Άμυνας που έχει στην κατοχή του το περιοδικό περιγράφει με πολλές λεπτομέρειες «σαδιστικές τελετουργίες» και απίστευτα καψόνια τα οποία υπέβαλαν εκπαιδευτές σε στρατιωτίνες στον στρατώνα Pfullendorf στη νότια Γερμανία

Γυναίκα στρατιώτης έχει δώσει την μαρτυρία της για τον εξευτελισμό στον οποίο υποβάλλονταν η ίδια και συνάδελφοί της: Ανάγκαζαν τις γυναίκες να κάνουν γυμνές στριπτίζ και να χορεύουν πάνω σε στύλο. Στη συνέχεια άνδρες με γυμνά χέρια τις άγγιζαν σε απόκρυφα σημεία τους και το διασκέδαζαν καταναλώνοντας μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

Οι κατηγορούμενοι στρατιώτες - που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα και κινδυνεύουν με φυλάκιση - ισχυρίζονται από την πλευρά τους ότι όλα αυτά ήταν μέρος της εκπαίδευσης.

Η έρευνα έγινε σύμφωνα με πληροφορίες τον περασμένο Οκτώβριο, όταν μια γυναίκα υπολοχαγός αναφέρθηκε στα περιστατικά απ 'ευθείας στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Η υπολοχαγός περιέγραψε πώς είδε απίστευτες σκηνές με νεοσύλλεκτες που αναγκάζονταν να γδυθούν μπροστά σε εκπαιδευτές οι οποίοι μαγνητοσκοπούσαν το στριπτίζ.

Η υπολοχαγός προχώρησε σε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες λέγοντας ότι οι νεοσύλλεκτες έκαναν ασκήσεις που δεν εξυπηρετούσαν κανένα σκοπό. Ο γερμανικός στρατός  έδωσε επίσης στον εισαγγελέα βίντεο που απεικονίζει στρατιώτες δεμένους σε καρέκλες με σακούλες πάνω από τα κεφάλια τους.

Η υπουργός Άμυνας δήλωσε συγκλονισμένη και διέταξε έρευνα σε βάθος.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου