10.6.17

Το αρχαιότερο ντέρμπι στον κόσμο!

 Προκριματικά Μουντιάλ και το Σάββατο με το αρχαιότερο ντέρμπι στον κόσμο (Σκωτία - Αγγλία) να ξεχωρίζει.

Συνεχίζεται σε ρυθμούς προκριματικών η εβδομάδα, αφού και το Σάββατο το πρόγραμμα θα περιστραφεί κυρίως γύρω από τα ματς των εθνικών ομάδων που παλεύουν για μια θέση στο μουντιάλ του ερχόμενου καλοκαιριού.
Από κει και πέρα, ενδιαφέρον παρουσιάζει και η τελευταία αγωνιστική της δεύτερης κατηγορίας της Ισπανίας με τα τελευταία "ζητήματα" να οριστικοποιούνται.
Δες τις εξελίξεις στο Νόμιμο Στοίχημα Online!
Στα προκριματικά του Μουντιάλ λοιπόν, στη ζώνη της Ευρώπης. Εν αντιθέσει με την Παρασκευή, το Σάββατο έχει αρκετά αμφίρροπα ματς, που πολλά κρίνουν και βαθμολογικά την πορεία των ομίλων. Το μεγαλύτερο, ωστόσο, ντέρμπι της ημέρας δεν έχει τόσο μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, όσο εξωαγωνιστικό. Φυσικά μιλάμε για το ματς Σκωτία - Αγγλία. Δυο χώρες που συνορεύουν γεωγραφικά, έχουν πολλά χρόνια "κοινής" ή "παράλληλης" ιστορίας και εσχάτως έχουν "κοντραριστεί" και μάλιστα σκληρά για πολιτικά ζητήματα (Δημοψηφίσματα για ανεξαρτητοποίηση Σκωτίας και Brexit). Ποδοσφαιρικά μιλάμε για την πιο παλιά κόντρα στην ιστορία του ποδοσφαίρου! Από το 1863 κρατάει αυτή η "κολώνια". Από το 1872 ξεκινάει η επίσημη καταγραφή προϊστορίας. Auld Enemy είναι ο χαρακτηρισμός του ζευγαριού!
Από κει και πέρα, έχουμε και παιχνίδια στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Παίζονται οι θέσεις για τα play-off ανόδου, ενώ παίζεται και μια θέση για τον υποβιβασμό στην τρίτη κατηγορία, μεταξύ τεσσάρων ομάδων!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου