«Αφού το έγραψε το NEWSMESSINIA ... έτσι είναι»!

11.6.17

Παντρεύτηκε μαμά και ... κόρη

Αυτός ο γαμπρός μοιράστηκε τα συναισθήματά του και συγκίνησε πολύ κόσμο – αν και δεν ήταν για την γυναίκα που παντρευόταν. 
Εκτός από την δέσμευσή του στην γυναίκα του, Τζέσσικα, δεσμευόταν και προς την κόρη της. Η μικρή Τζιοβάννα είναι μόλις 8 χρονών. Το να βλέπει τη μητέρα της να παντρεύεται τον έρωτα της ζωής της ήταν το πιο σημαντικό γεγονός της ζωής της μέχρι τώρα. Τώρα, δέχτηκε τους όρκους από τον νέο της πατέρα με πολύ χαρά.
Αφού αντάλλαξε όρκους με τη γυναίκα του, κοίταξε προς το μέρος της Τζιοβάννα και της ζήτησε να πλησιάσει.
 Άρχισε να λέει όλα εκείνα που πίστευε πως θα έπρεπε να κάνει σαν πατέρας της. «Εάν ζητούσα κάτι από τον Θεό, θα ήταν να μου δώσει εσένα για κόρη… Θα ήμουν ο πιο περήφανος πατέρας στον κόσμο, αν είχα μία τόσο όμορφη, έξυπνη και μορφωμένη κόρη όπως εσύ». Εκείνη χαμογέλασε με ένα πολύ πλατύ χαμόγελο, όπως αναφέρει το crazynews.
«Επίσης, σου δίνω την αγάπη μου, την φροντίδα μου και θα σε προστατεύω για πάντα», της είπε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Τζέφερσον την κοίταξε στα μάτια και υποσχέθηκε να την αγαπάει για πάντα και να την προστατεύει, όπως το υποσχέθηκε και στην μητέρα της.
Όσοι ήταν στην τελετή δάκρυσαν από συγκίνηση. Και τότε, η μικρή πήρε το μικρόφωνο για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της με δάκρυα στα μάτια.
kontranews.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου