15.6.17

Μανωλάδα: Είχαν στήσει υπαίθριο οίκο ανοχής για τους εργάτες των χωραφιών

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο δάσος της Στροφυλλίας στη Μανωλάδα Ηλείας, μετά από συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας, δύο Βούλγαροι, ηλικίας 42 και 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία.
Για την ίδια υπόθεση, σχηματίστηκε πταισματικού χαρακτήρα δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα, σε βάρος δύο 20χρονων γυναικών, από την Βουλγαρία, ενώ στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθη και ένας 28χρονος Μπανγκλαντεσιανός, κατηγορούμενος για παράνομη παραμονή στη Χώρα.
Ειδικότερα, χθες το βράδυ, στο δάσος της Στροφυλλίας στη Μανωλάδα Ηλείας, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τον 42χρονο και τον 23χρονο να εξωθούν στην πορνεία και να εκδίδουν τις δύο 20χρονες, έναντι 10 ευρώ, στους αλλοδαπούς εργάτες των χωραφιών, οι κοιτώνες των οποίων γειτνίαζαν με τον αυτοσχέδιο υπαίθριο «οίκο» ανοχής στο δάσος.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι μαστροποί, μετέφεραν τις γυναίκες με αυτοκίνητο, σχεδόν καθημερινά, στο δάσος της Στροφυλίας και στο Κουνουπέλι, όπου συνευρίσκονταν με αλλοδαπούς, έναντι 10 ευρώ.
Επιπλέον, ο 42χρονος μετέφερε τους «υποψήφιους πελάτες» με αυτοκίνητο από την πλατεία της Νέας Μανωλάδας στην προαναφερόμενη περιοχή, όπου ο 23χρονος εισέπραττε τα χρήματα και επιτηρούσε τον χώρο της συνεύρεσης. Οι δύο 20χρονες είχαν μεταφερθεί από την Βουλγαρία στην Ελλάδα, πριν από δύο μήνες περίπου, από τον 42χρονο, ο οποίος μαζί με τον 23χρονο τους είχαν αφαιρέσει τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα και τις είχαν εξωθήσει στην πορνεία.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας. Την προανάκριση διενήργησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου