9.6.17

ΒΙΝΤΕΟ - ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ

Μια σημαντική εθελοντική δράση πραγματοποιήθηκε στην Πύλο εχθές και σήμερα από τους δύτες του Loutraki Drivers

Ο λόγος για τον πλήρη καθαρισμό του βυθού του Παλαιού Λιμανιού στην Πύλο, ο οποίος πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία και συνεργασία του Πολιτιστικού Συλλόγου της Πύλου, υπό την αιγίδα του Δήμου Πύλου-Νέστορος.

Το Project Pylos όπως ονομάστηκε η εκδήλωση καθαρισμού έχοντας δυναμικό τεσσάρων εξειδικευμένων δυτών και κατάλληλου υλικοτεχνικού εξοπλισμού, κατάφερε να
απομακρύνει από τον βυθό ένα εντυπωσιακό όγκο στερεών αποβλήτων, τα οποία περιελάμβαναν από κάδους απορριμμάτων μέχρι και λάστιχα.

Στη διαδικασία συμμετείχαν μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου, υπάλληλοι της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου, καθώς και στελέχη της Εφορείας Εναλίων Αρχαιοτήτων και του Λιμεναρχείου Πύλου.

Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, Δημήτρης Καφαντάρης χαιρετίζοντας την εκδήλωση καθαρισμού τόνισε ότι η σημερινή ενέργεια είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του πόσο σημαντικός είναι ο εθελοντισμός σε μια κοινωνία. Ευχαρίστησε τους δύτες, τον Πολιτιστικό Σύλλογο, το Λιμεναρχείο και την Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων για τη συνεργασία τους. Τέλος τους απέμεινε μια αναμνηστική πλακέτα με το έμβλημα του Δήμου Πύλου-Νέστορος.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου