16.4.18

Εσείς τι βλέπετε στη φωτογραφία; Εκπληκτικό τεστ ψυχολογίας



Μια ματιά πολλές φορές, τα λέει όλα. Πόσα πράγματα μπορεί να σας αποκαλύψει άραγε μια εικόνα;
Πολλά, λένε οι ψυχολόγοι που έχουν δημιουργήσει ποικίλα τεστ με εικόνες, προκειμένου, μερικές φορές, να καταλάβουν καλύτερα τον εσωτερικό σας κόσμο.
Το πρώτο πράγμα που βλέπετε στην παρακάτω εικόνα, αποκαλύπτει βασικές πτυχές του τι ακριβώς σας κάνει αυτό που είστε.
Αρχικά, ρίξτε μια ματιά στην φωτογραφία. 
Μόλις το μάτι σας δει την πρώτη εικόνα, διαβάστε παρακάτω όσα λέει για εσάς.
Αν είδατε…
1. Ένα άλογο


Τα άλογα γενικά και οι επιβήτορες, ειδικότερα, αντιπροσωπεύουν μια κινητήρια δύναμη που σας ωθεί να ακολουθήσετε το πάθος σας, Είναι επίσης ένα σημάδι ενός ατόμου που είναι σε θέση να διατηρήσει μια ισορροπία προσπαθώντας να ακολουθήσει την ενστικτώδη φύση του την ώρα που συμπεριφέρεται με έναν εξημερωμένο, κοινωνικά κατάλληλο τρόπο.
Επιπλέον, όσοι βλέπουν πρώτα τον επιβήτορα είναι πιθανό να ενσωματώσουν μια ισχυρή σεξουαλική ενέργεια μαζί με μια αγάπη για τον ενθουσιασμό.
2. Έναν κόκορα

Αν παρατηρήσατε για πρώτη φορά τον κόκορα, είστε κάποιος που μοιράζεται τον ενθουσιασμό του για να επιδείξει την μεγαλοπρέπειά του. Δεδομένης της γνωστής αξιοπιστίας τους κάθε πρωί, οι κόκορες έχουν επαινεθεί εδώ και αιώνες από τους Κινέζους για την ενσάρκωση των «πέντε αρετών» – κοινωνικής ευθύνης, συζυγικής πίστης, θάρρους, καλοσύνης και εμπιστοσύνης».
3. Ένα καβούρι

Η παρουσία ενός καβουριού λέγεται ότι αποσκοπεί στο να μας υπενθυμίσει πολλά πράγματα: ότι δεν μπορούμε πάντα να ακολουθήσουμε ένα άμεσο μονοπάτι για να επιτύχουμε τους στόχους μας, αλλά ότι πρέπει να είμαστε πρόθυμοι να βγούμε από το πλάι και να αποκτήσουμε μια νέα προοπτική.
Αυτή η ικανότητα είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη, αλλά σημαίνει επίσης ότι πρέπει να απομονωθούμε λίγο για να σκεφτούμε το είναι μας. Ότι πρέπει να ξέρουμε πότε να κινηθούμε και πότε να κάνουμε πίσω.
Εάν το καβούρι πηδήξει προς τα εσάς, είναι πολύ πιθανόν να είστε ντροπαλός και εξαιρετικά ευαίσθητος, αλλά που αγαπάτε να εξερευνάτε και να αξιοποιείτε το χρόνο σας στην απομόνωση με σύνεση και προς όφελος τόσο δικού σας όσο και των άλλων.
4. Ένα αλογάκι της Παναγίας

Εκείνοι που βλέπουν την πρώτη φορά ένα αλογάκι της Παναγίας έχουν μεγάλη ανάγκη για ηρεμία και ησυχία. Πρόκειται για άτομα που έχουν ταραχτεί σε τέτοιο βαθμό από το χάος και το θόρυβο που δεν έχουν άλλη επιλογή από το να μάθουν να απομονώνουν, με κάποιον τρόπο, τους εξωτερικούς θορύβους, για να επιστρέψουν στην σοφή εσωτερική τους αλήθεια.
Είστε άτομα που έχετε τόσο τη δύναμη όσο και το κίνητρο για να μάθετε πώς να αξιοποιείτε το χρόνο σας ώστε να ζήσετε με τους ρυθμούς που εσείς μπορείτε καλύτερα. Κι ενώ είναι απίθανο να κάνετε κάποιες σημαντικές κινήσεις στη ζωή με την προσεκτική σας εκτίμηση, είστε επίσης έξυπνοι και διορατικοί για να λάβετε γρήγορες αποφάσεις όταν είναι απαραίτητο.
5. Έναν λύκο

Οι λύκοι μας παρουσιάζονται σε στιγμές που πρέπει να θυμηθούμε ότι ενώ είμαστε πολιτισμένα πλάσματα, όλοι πρέπει μερικές φορές να τιμούμε τις παρορμήσεις του άγριου εσωτερικού μας. Αν το μάτι σας είδε έναν λύκο, τότε είστε ένα πολύ οργανωμένο άτομο που καταλαβαίνει την ισορροπία μεταξύ αρμονίας και πειθαρχίας.
Στην καλύτερη περίπτωση, η ικανότητά σας να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας, σας καθιστά ικανούς να κολλάτε συναισθηματικά, γρήγορα και δυνατά με τους άλλους. Είστε έξυπνοι και διατηρείτε ένα πιστό δίκτυο φίλων και συγγενών. Στη χειρότερη περίπτωση μπορεί να γίνετε ανταγωνιστικοί λόγω της έντονης ανάγκης σας για όρια.
6. Έναν σκύλο
Εάν είδατε έναν σκύλο, πιθανόν να χρειάζεται να θυμηθείτε ξανά να είστε καλοί, πιστοί και αληθινοί στον εαυτό σας. Μπορεί να έχετε πρόσφατα παραμελήσει να εκτιμήσετε την αξία σας. Έχετε ένα ισχυρό πνεύμα και ικανότητα για αγάπη και γι’ αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο για κάποιον να σπάσει τη διάθεσή σας.
Επιπλέον, σας αρέσει να εξυπηρετείτε άλλους και μια αγάπη και προστατευτική ποιότητα ακτινοβολεί από όλα όσα λέτε και κάνετε.
7. Έναν αετό

Αυτός που βλέπει έναν αετό, αμέσως χρειάζεται επανασύνδεση με την προσωπική του πορεία. Θα πρέπει να συντονιστείτε με τον εσωτερικό σας κόσμο και τα μηνύματα που σας στέλνει η καρδιά σας, ώστε να μπορείτε να ανέβετε στο δρόμο για τον επιδιωκόμενο σκοπό σας.
Όταν είστε σε αρμονία με τον αετό στη φύση σας, είστε ισορροπημένοι σε όλες τις διαστάσεις αυτού του κόσμου. Είστε ελεύθεροι όπως ο αέρας, πατάτε σταθερά σε συμπαγή εδάφη και μένετε κοντά στο νερό για να ενυδατώνεστε. Είστε άτομα για μεγάλες δεσμεύσεις που απαιτούν εσωτερική ανάπτυξη, παραμένοντας ωστόσο σταθερά στηριζόμενοι στις καθημερινές πραγματικότητες της ζωής.
8. Μια πεταλούδα

Οι άνθρωποι που βλέπουν μια πεταλούδα είναι εκείνοι που με χαρά αγκαλιάζουν την αλλαγή και το να περάσουν στην άλλη όχθη είναι το καλύτερο που μπορεί αν τους συμβεί. Αποδέχονται τα πράγματα όπως έρχονται και δε διστάζουν να πάνε ανάλογα με το ρεύμα.
Έχουν επίσης μια εξαιρετικά ευαίσθητη πλευρά και μπορεί εύκολα να αναστατωθούν από την παραμικρή αλλαγή στο περιβάλλον. Τούτου λεχθέντος, η ομορφιά σας λάμπει κάθε στιγμή και φέρνει χαρά σε όλους τους τυχερούς που θα σας γνωρίσουν.
9. Ένα περιστέρι

Το περιστέρι είναι το αιώνιο σύμβολο της ειρήνης, οπότε αν δείτε για πρώτη φορά το περιστέρι, καλό είναι να ξέρετε πως μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να πετύχετε αυτό που θέλετε σε αυτόν τον κόσμο είναι να ανοίξετε τα φτερά σας και να παραδοθείτε στη γνώση πως ο άνεμος θα σας φέρει στο σπίτι σας αρκεί να έχετε το θάρρος να κάνετε το πρώτο άλμα.
Οι άνθρωποι που βλέπουν πρώτα το περιστέρι ανήκουν στους πιο γενναιόδωρους και δοτικούς στον κόσμο. Εκπέμπουν μια αθωότητα που προσελκύει πολλούς – πάρα πολλούς μερικές φορές. Πρέπει να είστε προσεκτικοί για να μην αφήσετε τη γενναιόδωρη φύση σας σε άλλους να την εκμεταλλευτούν.


 iefimerida.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου