13.11.18

Με τον Φρ. Αλβέρτη στην Αθήνα ο ΣΥΡΙΖΑ;

Το όνομα του Φραγκίσκου Αλβέρτη έχει πέσει στο τραπέζι ως υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων από τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως αποκάλυψε το ραδιόφωνο ΘΕΜΑ 104,6. Οι ζυμώσεις είναι πολλές και ακόμα περισσότερα τα ονόματα που διακινούνται ως επιλογές, αν και το επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα δεν έχει ακόμα καταλήξει σε όνομα.
Η επιλογή του πρώην διεθνή μπασκεμπολίστα Φρ. Αλβέρτη θεωρείται από κάποιους ως «καλή» για να σταθεί απέναντι στον Κωστή Μπακογιάννη που είναι ο υποψήφιος της ΝΔ, αλλά και τον Παύλο Γερουλάνο, που επίσης έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά του.
Έχουν προηγηθεί δύο δημοσιεύματα
  • Του «Βηματοδότη» την Κυριακή που έκανε λόγο για πρόσωπο – έκπληξη το οποίο θα αποτελέσει την υποψηφιότητα του ΣΥΡΙΖΑ – προσωπική επιλογή του Αλέξη Τσίπρα για τον Δήμο Αθηναίων στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές
  • Και στο topontiki.grπως «το πρόσωπο έκπληξη που δεν ξέρει να χάνει», προέρχεται από το χώρο του αθλητισμού.
Σύμφωνα με άλλες πηγές, όλες αυτές τις μέρες, έκαναν λόγο για πρόσωπο προέρχεται από πιθανά από χώρο του μπάσκετ και μάλιστα από την ομάδα του Παναθηναϊκού, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται και κάποια προσωπικότητα που σχετίζεται με άλλο άθλημα.
Μάλιστα το πρωθυπουργικό περιβάλλον υποστήριζε ότι «πρόκειται για πρόσωπο που προέρχεται από τον ευρύτερο αθλητικό χώρο». Αλλά και κάτι ακόμη: ένα ακόμη χαρακτηριστικό ότι χαίρει ευρύτατης (εθνικής…) αποδοχής, η οποία υπερβαίνει την όποια ταύτιση του ονόματός του με κάποιον σύλλογο.
  • Δεν είναι καθόλου απίθανο το ΘΕΜΑ fm, συνθέτοντας τα παραπάνω να πρόσθεσε μία ακόμη πληροφορία και κατέληξε στο όνομα του Φρ. Αλβέρτη. Το σίγουρο είναι πως ο ΣΥΡΙΖΑ Καίγεται γι α βαρύ όνομα στον δήμο Αθηναίων.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου