16.2.10

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ALTER

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
16-02-2010
Αθήνα, 16 Φεβρουαρίου 2010 Αρ. Πρωτ: 914
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. κήρυξε τρίωρη στάση εργασίας σήμερα 16 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 18.30 – 21.30 στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER, αντιδρώντας στην συνεχιζόμενη εργοδοτική αυθαιρεσία του τηλεοπτικού σταθμού και στις απολύσεις εμμένοντας στην προσπάθεια μείωσης του εργατικού δυναμικού του.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από την Διοίκηση του ALTER την ανάκληση των απολύσεων και να δεσμευθεί ότι δεν θα χαθεί ούτε μία θέση εργασίας γνωστοποιώντας στους εργαζόμενους και στις Ενώσεις τα σχέδια που έχει.
ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους τεχνικούς στο ALTER, μέλη μας και μη, να μετάσχουν μαζικά και δυναμικά στη στάση εργασίας.
Καλούμε σε επαγρύπνηση όλους τους τεχνικούς, που εργάζονται στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς για να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες μέρες που διανύουμε αλλά και τις ακόμα πιο δύσκολες που αναμένονται.
Η Διοίκηση της Ένωσης εκτιμά ότι η εργοδοτική επίθεση που τελευταία υφίσταται ο κλάδος μας με καθημερινές σχεδόν απολύσεις, με «εθελούσιες» αποχωρήσεις, και με ανοχή στην μαύρη εργασία και τα μεροκάματα πείνας των εταιρειών που ενοικιάζουν τεχνικό προσωπικό και εξοπλισμό προκειμένου να έχουν μικρότερο κόστος, το επόμενο διάστημα θα ενταθεί.
Συνάδελφοι, η άμεση ανταπόκριση, η μαζική και η δυναμική παρουσία σας στα αγωνιστικά καλέσματα της Ένωσης είναι το μόνο που μπορεί να περιφρουρήσει τις εργασιακές μας σχέσεις και να επιφέρει και νέες κατακτήσεις.
Για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου