19.2.10

Κινέζικη αντιπροσωπεία από την επαρχία Σαανσί της Κίνας στην Καλαμάτα

Επίσημη πενταμελής κινεζική αντιπροσωπεία από την επαρχία Σαανσί, της οποίας πρωτεύουσα είναι η αδελφή πόλη της Καλαμάτας Χιάν, με επικεφαλής τον κ. Χιού Γιού, Πρόεδρο της Επιτροπής Πολιτισμού και Εξωτερικών Ανταλλαγών της επαρχίας Σαανσί-είναι ο αντίστοιχος τοπικός Υπουργός Πολιτισμού-, θα επισκεφτεί τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου, το Δήμαρχο Καλαμάτας Παν.Νίκα και θα συναντήσει εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και φορείς της πόλης, που έχουν σχέση με τους τομείς του Πολιτισμού και του Τουρισμού.
Το σύντομο πρόγραμμα της αντιπροσωπείας, που θα συνοδεύεται από τη μορφωτική ακόλουθο της Κινεζικής Πρεσβείας στην Αθήνα κα Λι Βεϊκίν, έχει ως εξής:
Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010
10.30- Άφιξη κινεζικής αντιπροσωπείας στο Δημαρχείο, επίσκεψη στο Δήμαρχο
11.00 -Επίσημη υποδοχή στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, Καλωσόρισμα από το Δήμαρχο Καλαμάτας, Ομιλία του κ. Χιού, Προέδρου της Επιτροπής Πολιτισμού και Εξωτερικών Ανταλλαγών της επαρχίας ΣΑΑΝΣΙ, Συζήτηση
12.00 - Περιήγηση στην πόλη
13.00 - Αναχώρηση για Ολυμπία
Εκτός από τον κ. Χιού και την κα Λι, την αντιπροσωπεία της πολιτιστικής αποστολής από την επαρχία Σαανσί απαρτίζουν οι: Γιού Χουακίν, Γενικός Διευθυντής Πολιτιστικών, Τσανγκ Λιν, από Εκτελεστικό Γραφείο της Επιτροπής Πολιτισμού και Εξωτερικών Ανταλλαγών, Γουάνγκ Γκουανκουάν, Γενικός Διευθυντής Τηλεόρασης, Τζάο Χιαοκιάν, μεταφραστής του Πολιτιστικού Γραφείου.
.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου