24.3.10

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα για 3η συνεχόμενη φορά επίσημος διοργανωτής τα Technoplus Καλαμάτας

Το Πρωτάθλημα της πιστοποίησης Microsoft διοργανώνεται στην Ελλάδα από την Infotest σε συνεργασία με τον παγκόσμιο διοργανωτή Certiport και εξετάζει δεξιότητες μαθητών και φοιτητών στο Microsoft Office και συγκεκριμένα στις εφαρμογές Word και Excel. Φέτος διανύουμε τον 8ο χρόνο του Πρωταθλήματος και αναμένεται ότι περισσότεροι από 100.000 σπουδαστές θα συμμετέχουν σε αυτό.
Σε 128 χώρες από όλο τον κόσμο διοργανώνονται ανάλογα πρωταθλήματα, προκειμένου να αναδειχθούν οι Πρωταθλητές χωρών στις πιστοποιήσεις Microsoft, οι οποίοι και θα εκπροσωπήσουν τις xώρες τους στον Παγκόσμιο τελικό.
Στα εξεταστικά κέντρα Microsoft μπορούν να προσέλθουν σχολεία της περιοχής , καθώς και άλλοι εκπαιδευτικοί οργανισμοί προκειμένου να λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα.Να σημειωθεί ότι πέρυσι στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα από την Καλαμάτα πήραν συμμετοχή ο Σταύρος Δημητρακόπουλος και ή Όλγα Τσιλιβαράκου με προπονητή τον Σπύρο Βλαχογεωργακόπουλο και κατάφεραν να πάρουν θέση μέσα στην δεκάδα στην πανελλήνια κατάταξη στον τελικό της Αθήνας . Φέτος με την μέχρι τώρα κατάταξη παίρνουν μέρος στην κατηγορία των μαθητών οι : Όλγα Τσιλιβαράκου και Σταύρος Δημητρακόπουλος σε Excel 2007 , Βάσω Μιχαλοπούλου και Αναστασία Γραμμένου σε Word 2007 , και στην Κατηγορία των Φοιτητών η Μαρία Γεωργαντή σε Microsoft Word 2007 .
Προσοχή:
Η διαδικασία των τοπικών προκριματικών και τελικών γίνετε αποκλειστικά μέσα στο εξουσιοδοτημένο εξεταστικό κέντρο Microsoft (TECHNOPLUS Καλαμάτας ) και πάντα σε επιτηρούμενο περιβάλλον.
Τοπικός Τελικός: Επίσημη διαδικασία επιτήρησης σύμφωνα με τον ΟΕΕΚ με επιτηρητές από την Infotest και τον Ο.Ε.Ε.Κ.
Για πληροφορίες και συμμετοχές επικοινωνήστε με τα TECHNOPLUS ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ και τον Κ. Ξερικό Αντώνιο (Υπεύθυνος Οργάνωσης Τοπικού Πρωταθλήματος στην Καλαμάτα ) στο 27210-85100 , στην οδό Φραντζή 6 μέχρι 15 Απριλίου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου