19.5.10

Αβραμόπουλος: Η Ντόρα είχε "σχέδιο εξόδου"

«Σχέδιο εξόδου» από τη ΝΔ με την πρώτη σοβαρή αφορμή καταλόγισε στη Ντόρα Μπακογιάννη ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου του κόμματος κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο δελτίο ειδήσεων του Alter.
«Η κ. Μπακογιάννη αυτή τη στιγμή την περίμενε» δήλωσε συγκεκριμένα ο κ. Αβραμόπουλος, ο οποίος δεν αρνήθηκε ότι είχε και ο ίδιος διαφορετική άποψη από το «όχι» για τα μέτρα. «Ακόμη και εάν σκεφτόμουν διαφορετικά σημασία έχει τι έκανα στο τέλος» ανέφερε. Πρόσθεσε πάντως ότι η διαγραφή της κ. Μπακογιάννη ….. τον λύπησε και ότι θα μπορούσε να αποφευχθεί. Ανέφερε επίσης ότι δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο επιστροφής της Ντόρας στη ΝΔ στο απώτερο μέλλον. «Ποτέ δεν ξέρει κανείς… Για το μέλλον στην πολιτική και στον έρωτα ποτέ μην λες ποτέ» απάντησε ο ίδιος χαριτολογώντας σε σχετική ερώτηση.
Ο κ. Αβραμόπουλος, σε σχέση με τις εσωκομματικές εξελίξεις υποστήριξε ότι «η ΝΔ περνάει το καθαρκτήριό της» και ότι μετά τον Ιούνιο θα έχει δημιουργηθεί ένα εντελώς καινούριο κόμμα. « Έχουμε μέλλον, αλλά θα περάσουμε ένα δύσκολο στάδιο» τόνισε.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου