21.5.10

Merilyn Monroe... η Naomi Watts!

Την Merilyn Monroe θα υποδυθεί στη μεγάλη οθόνη η πανέμορφη και ταλαντούχα Naomi Watts, που αυτό το διάστημα ετοιμάζεται να ξεκινήσει γυρίσματα για τη νέα ταινία του Woody Allen. Η Naomi θα ερμηνεύσει την θρυλική... ξανθιά στην ταινία ''Blonde''...Η ταινία, που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο που κυκλοφόρησε το 2000, θα φέρει την σκηνοθετική υπογραφή του Andrew Dominik.
«Γιατί είναι η Marilyn Monroe το μεγαλύτερο είδωλο θηλυκότητας του 20ου αιώνα; Για τους άντρες είναι αντικείμενο ικανοποίησης του σεξουαλικού πόθου τους, το οποίο πρέπει να σώσουν. Για τις γυναίκες, ενσαρκώνει όλες τις αδικίες που δέχονται οι γυναίκες. Θέλω να διηγηθώ την ιστορία της Norma Jeane ως κεντρική φιγούρα ενός παραμυθιού. Ένα ορφανό παιδί που χάθηκε στο δάσος του Hollywood» εξηγεί ο σκηνοθέτης.
Η Naomi πάντως μοιάζει ιδανική επιλογή για να υποδυθεί την Merilyn, ενώ περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε αν κάποιες από τις ''καυτές'' σεξουαλικές σκηνές, που περιγράφονται στο βιβλίο, μεταφερθούν και στη μεγάλη οθόνη!
Αν πάντως όλα πάνε καλά και... η συνταγή πετύχει, κάτι μας λέει ότι αυτός ο ρόλος μπορεί να χαρίσει στη Naomi μέχρι και Oscar!
Nooz.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου