3.7.10

Σάλος από την νέα φωτογράφηση της Νάταλι Θάνου με την Ελληνική σημαία

Σάλο έχει προκαλέσει η νέα φωτογράφηση της Νάταλι Θάνου. Η γαλανόλευκη δεν κυματίζει, αλλά χρησιμοποιείται ακόμα μία φορά ως ενδυματολογική επιλογή. Η πρώην playmate, αν και έχει ρίζες και από τη Σερβία, θέλοντας να δημοσιοποιήσει τα φιλελληνικά της αισθήματα τύλιξε την ελληνική σημαία στο γυμνό σώμα της και πόζαρε όλο νάζι στον φωτογραφικό φακό. Μια άκρως επαγγελματική φωτογράφηση με αφορμή, όπως η ίδια ισχυρίζεται, «τη συμμετοχή της ελληνικής εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στο Μουντιάλ στη Νότια Αφρική». Ο σκηνοθέτης Τάκης Βουγιουκλάκης, όταν έμαθε το θέμα, σχολίασε: «Ας με πούνε παλιομοδίτη, αλλά είμαι αυτής της άποψης: ότι κάποια σύμβολα, που έχουν τιμηθεί από τις παλιότερες γενιές και για τα οποία χύθηκε αίμα για να υπάρχουν, δεν μπορούν να υποβαθμίζονται τόσο εύκολα από κάποιους ανεγκέφαλους».
Η δε Νάταλι Θάνου είπε χαρακτηριστικά: «Δεν πιστεύω ότι σκέφτεται κανείς έτσι. Βασικά το έκανα για το Μουντιάλ. Δεν βρίσκω ότι είναι προσβλητικό. Αντιθέτως, το έκανα γιατί αγαπάω πραγματικά την Ελλάδα, για τον απλούστατο λόγο ότι μου έχει δώσει την ευκαιρία να κάνω πράγματα. Πάντα μιλάω για την Ιστορία της, από μικρή, αφού ο πατέρας μου είναι ιστορικός».
Η Νάταλι Θάνου αρνήθηκε πρόσφατα να εμφανιστεί σε συναυλία στα Κατεχόμενα της Κύπρου, στην πόλη Κερύνεια, στο πλαίσιο του Διεθνούς Τουρνουά Πόκερ. Η σέξι τραγουδίστρια, όπως μας είπε, αρνήθηκε να τραγουδήσει, ως ένδειξη διαμαρτυρίας στο καθεστώς που έχουν επιβάλει οι Τούρκοι στα Κατεχόμενα.
Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που άνθρωποι της σοουμπίζ διχάζουν παίζοντας με το πιο ιερό εθνικό σύμβολο, τη σημαία. Πηγή: Espresso

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου