23.11.10

Ο βουλευτής της ΝΔ Αυγενάκης " κλείνει το μάτι " στην Ντ.Μπακογιάννη !

Ερωτηματικά προκαλεί η στάση του βουλευτή Ηρακλείου με την ΝΔ, Λ. Αυγενάκη, ο οποίος δείχνει ανοιχτός στο ενδεχόμενο προσχώρησης στο κόμμα της κ. Μπακογιάννη.
Μετά τις χθεσινές του δηλώσεις, κατά τις οποίες χαρακτήρισε ενδιαφέρουσες τις προτάσεις, που αναφέρονται στην ιδρυτική διακήρυξη της Δημοκρατικής Συμμαχίας, σήμερα, μιλώντας στο Βήμα 99,5, είπε: «Είμαι βουλευτής της ΝΔ και συνεχίζω να κάνω τη δουλειά μου με την ίδια ένταση. Ωστόσο, η Δημοκρατική Συμμαχία έχει κεντρογενή χαρακτηριστικά και κανείς δεν μπορεί να απαγορεύσει σε κανέναν να κινηθεί σε αυτόν τον πολιτικό χώρο».
Ο κ. Αυγενάκης άφησε αιχμές εναντίον βασικών στελεχών της ΝΔ, τονίζοντας ότι «πρέπει να λειτουργήσουν καλύτερα τα όργανα του κόμματος. Δεν πρέπει να υπάρχει ασυλία σε ορισμένα πρόσωπα, τα οποία από μόνα τους κιόλας γίνονται βασιλικότεροι του βασιλέως»…..
Ο κ. Αυγενάκης δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι η κ. Μπακογιάννη έχει την στήριξη της Κρήτης, ρίχνοντας και άλλο λάδι στην φωτιά, ενώ υποστήριξε ότι οι δηλώσεις του δεν προκαλούν δυσαρέσκεια στην Ρηγίλλης, καθώς έχει εκφραστεί ανοιχτά στον πρόεδρο του κόμματος Α. Σαμαρά.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου