" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

23.12.10

Η 37άρα και ο… πρωτάρης!!!

Ποινή φυλάκισης αντιμετωπίζει μία 37χρονη καθώς έστελνε γυμνές φωτογραφίες και σεξουαλικά μηνύματα στον 16χρονο συμμαθητή και φίλο του γιού της.
Μια παντρεμένη μητέρα αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης καθώς έστελνε γυμνές φωτογραφίες σε έναν...
ανήλικο φίλο και συμμαθητή του γιου της. Η 37χρονη Λόρι Ντάρλινγκ Ντέιβιντ από το Τέξας προσέγγισε τον 16χρονο... μέσω του Facebook και μετέπειτα άρχισε να τον βομβαρδίζει με σεξουαλικά μηνύματα και email. Mάλιστα τη τελευταία φορά το παράκανε και έστειλε δύο γυμνές φωτογραφίες της στο νεαρό παιδί. Οι γονείς του 16χρονου έμειναν άφωνοι όταν κατά λάθος έπεσαν πάνω στις αποκαλυπτικές φωτογραφίες και η γυναίκα συνελήφθη ενώ ομολόγησε τη πράξη της…..
Στην 37χρονη απαγγέλθηκαν κατηγορίες και αφού παρουσιάστηκε στο δικαστήριο ορίστηκε εγγύηση 200.000 δολαρίων. Σημειώνεται ότι η Ντέιβιντ γνώρισε το θύμα πριν από τρία χρόνια και σύντομα η σχέση τους ξεπέρασε τα όρια. Οι δυο τους άρχισαν να επικοινωνούν μέσω του Facebook με email και γραπτά μηνύματα ενώ οι συζητήσεις ήταν κυρίως σεξουαλικού περιεχομένου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου