14.1.11

Δημήτρης Καφαντάρης – Είναι ντροπή για την χώρα μας οι χωματερές !

Δήμος Πύλου –Νέστορος – 1ο Δημοτικό συμβούλιο με κύριο θέμα τα σκουπίδια !
Την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει η λειτουργία του δεματοποιητή στην Πύλο, στον “Αγιο Νικόλαο“. Αυτό πρόκειται να οριστικοποιηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Πύλου - Νέστορος, που συνεδριάζει τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου στις 7 το βράδυ. Χθες ο δήμαρχος Δημήτρης Καφαντάρης μαζί με αντιδημάρχους, τον πρόεδρο του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων - πρώην δήμαρχο Μεσσήνης Κώστα Σπυρόπουλο κι εκπροσώπους της εταιρείας του δεματοποιητή επισκέφθηκαν το χώρο όπου βρίσκεται και η χωματερή του καποδιστριακού Δήμου. «Είναι έτοιμος ο δεματοποιητής.
Λείπει μόνο η γεννήτρια», είπε ο κ. Καφαντάρης και παρατήρησε πως θα εξυπηρετεί και τον πρώην Δήμο Αίπειας, ενώ με την έναρξη της λειτουργίας του κλείνουν οι χωματερές σε Πύλο, Λογγά και Χώρα. «Είμαστε υπέρ του περιβάλλοντος. Είναι ντροπή για τη χώρα μας οι χωματερές», επεσήμανε ο δήμαρχος και σημείωσε:
«Δίνουμε λύση άμεση και εφαρμόζουμε την προσωρινή λύση του περιφερειακού σχεδιασμού. Λέμε όχι στις χωματερές και τα πρόστιμα (35.000 ευρώ την ημέρα). Η Πολιτεία είναι ανίκανη να διαχειριστεί το σοβαρό ζήτημα των απορριμμάτων και μεταφέρει την ευθύνη και τα πρόστιμα στους δήμους». Ελευθερία

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου