14.3.11

Η Μάγδα Τσέγκου στη Βουλή!

Το τηλεοπτικό alter ego του Γιώργου Αυτιά εντυπωσίασε στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Η Μάγδα Τσέγκου (αν και στο παρελθόν είχε αρνηθεί πρόταση από μεγάλο κομματικό σχηματισμό να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιό του) δεν έχασε την ευκαιρία έστω για μια φορά να δοκιμάσει την τύχη της στο βήμα της Βουλής και μάλιστα να υψώσει και ανάστημα! Όλα αυτά στην επέτειο των πενήντα χρόνων ψήφου των γυναικών, που τίμησε το ελληνικό Κοινοβούλιο την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.
H δημοσιογράφος, στη θεματική ενότητα «Γυναίκα και ΜΜΕ», αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες κάθε ηλικίας και κάθε κοινωνικής διαστρωμάτωσης, ενώ μίλησε και για τον πολλαπλό ρόλο της γυναίκας μέσα στην κοινωνία.
«Σήμερα η γυναίκα, όπου κι αν απασχολείται, πρέπει να ορθώνει το ανάστημά της, όπως έκανε πάντα. Ιδίως όταν μπορεί να δημοσιοποιεί γεγονότα. Αυτό κάνω και εγώ! Θα το κάνω όσο μπορώ. Κάθε μέρα. Κάθε πρωί. Η εποχή δεν είναι για σιωπή. Εμείς οι γυναίκες κατορθώσαμε δυσκολότερα, όπως μας τα είπαν οι γιαγιάδες μας. Μνημόνιο είναι και θα περάσει. Και να ξέρετε κάτι πολύ σημαντικό: η πραγματική τηλεόραση δεν χρειάζεται μέικ-απ στην αλήθεια! Αυτήν υπηρετώ και χαίρομαι γι' αυτό. Πίσω από τα φώτα υπάρχει ψυχή, δύναμη και σθένος» είπε χαρακτηριστικά.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου