10.10.12

ΚΑΙΡΟΣ -Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες !

Παροδικές νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες στα νησιά του Ιονίου, τη Θεσσαλία, τη Στερεά, την Πελοπόννησο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, συνθέτουν το σκηνικό του καιρού σήμερα Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 12 έως 21 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 25 στη Νότια Ελλάδα, από 15 έως 26 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 16 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση.

Αυξημένες κατά περιόδους νεφώσεις με τοπικές βροχές ή πρόσκαιρη καταιγίδα κυρίως στα δυτικά τμήματα του νομού, από το μεσημέρι και μετά, στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 25 βαθμούς Κελσίου. Ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι βορειοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό.

Αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών από το μεσημέρι και μετά, στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου