8.12.12

Εκτός αέρα οι 2 παραγωγοί που έκαναν τη φάρσα στη νοσοκόμα της Kate middleton

Οι δύο παραγωγοί του ραδιοφωνικού σταθμού 2Day FM του Σίδνεϊ, οι οποίοι τηλεφώνησαν την Τρίτη στο νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν η δούκισσα του Κέμπριτζ προσποιούμενοι ότι είναι η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Κάρολος, θα παραμείνουν εκτός αέρα "μέχρι νεωτέρας," μετά το θάνατο υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες της νοσοκόμας η οποία είχε απαντήσει στο τηλεφώνημα-φάρσα που έκαναν, ανακοίνωσε την Παρασκευή ο εργοδότης τους.

Ο ραδιοσταθμός ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα του στο Facebook μετά το θάνατο της νοσηλεύτριας ότι "αποφάσισε πως (οι δύο παραγωγοί) δεν θα συνεχίσουν τη ραδιοφωνική τους εκπομπή μέχρι νεωτέρας σε ένδειξη σεβασμού γι'αυτό που μόνον ως τραγωδία μπορεί να χαρακτηριστεί".

Πολλά βρετανικά μέσα ενημέρωσης παρουσίασαν το θάνατο της νοσοκόμας ως πιθανή αυτοκτονία. Ωστόσο η πληροφορία αυτή δεν έχει ούτε επιβεβαιωθεί ούτε διαψευστεί από την αστυνομία ή το νοσοκομείο.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός της Αυστραλίας εξέφρασε "τη βαθειά του λύπη για την τραγωδία με το θάνατο της νοσηλεύτριας Τζασίντα Σαλντάνχα του νοσοκομείου Κινγκ Έντουαρντ VII" και εξέφρασε "τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά της και σε όλους αυτούς που επηρέασε αυτό το γεγονός σε όλον τον κόσμο".

Οι παραγωγοί Μελ Γκρέιγκ και Μάικλ Κρίστιαν "βρίσκονται και οι δύο σε κατάσταση σοκ" μετά το θάνατο της νοσηλεύτριας, πρόσθεσε ο ραδιοφωνικός σταθμός.

Εκατοντάδες άνθρωποι έχουν γράψει αγανακτισμένα μηνύματα στην σελίδα στο Facebook του 2Day FM, ενώ μια αίτηση με την οποία ζητείται η απόλυση των δύο παραγωγών για "βεβαρημένη κακή συμπεριφορά" έχει υπογραφεί από περισσότερους από 1.300 ανθρώπους.

Οι δύο παραγωγοί ζήτησαν συγγνώμη στο Twitter για τη "δυσαρέσκεια" που προκάλεσε η φάρσα τους, η οποία "έγινε με τις καλύτερες προθέσεις", ενώ μετά την είδηση για το θάνατο της νοσοκόμας και την ευρεία καταδίκη της ενέργειάς τους από πολλούς χρήστες στον ιστότοπο αυτόν διέγραψαν τους λογαριασμούς τους.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου