9.4.13

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-" Καθαρές απαντήσεις " στα μέλη της Χρυσής Αυγής !!!

ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ  ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ....ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΥΝΗ ΤΟΥΣ ....ΕΦΟΔΟ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ !!!
Η Ανακοίνωση
Με αφορμή τη χθεσινοβραδινή απαράδεκτη έφοδο κλιμακίου μελών του κόμματος της Χρυσής Αυγής με επικεφαλή τον Βουλευτή Μεσσηνίας κ.Δ.Κουκούτση στους χώρους του Νοσοκομείου Καλαμάτας, σε ρόλο ελεγκτή και επιθεωρητή τυχόν κρουσμάτων «μαύρης» και αδήλωτης εργασίας από αλλοδαπές αποκλειστικές νοσοκόμες, η Διοίκηση του Νοσοκομείου θέλει να εκφράσει την βαθιά της αντίθεση για την αυθαίρετη και ανεπίτρεπτη ανωτέρω ενέργεια.
Τέτοιου είδους πρακτικές που έρχονται να υποκαταστήσουν την θεσμοθετημένη λειτουργία των αρμόδιων αρχών δεν έχουν θέση στην Δημοκρατικώς Συντεταγμένη Πολιτεία μας.
Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας καθημερινά παρακολουθεί, ελέγχει, εποπτεύει και συνεργάζεται με όλα τα θεσμοθετημένα όργανα της Πολιτείας που εμπλέκονται στο θέμα (ΙΚΑ, ΣΕΠΕ, Αστυνομία, Εισαγγελία, Σωματείο των Αποκλειστικών Νοσοκόμων)

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου