21.11.13

ΜΕΣΣΗΝΙΑ-Το "σύστημα Πετράκου" θα «χρεωθεί » την ήττα !

Αδυνατεί να προσελκύσει πρόσωπα γενικής αποδοχής , για τις δημοτικές και  περιφερειακές εκλογές του Μαίου 2014 ….αν και …(υποτίθεται ) κόμμα εξουσίας !
Η πολιτική των κλειστών θυρών και τα πιστοποιητικά «αριστερής νομιμοφροσύνης » που ακολουθεί το τελευταίο διάστημα η τοπική ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ στην Μεσσηνία αναμένεται να αποτυπωθεί στις κάλπες των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου 2014.
Η  αλλαγή  του Εκλογικού Συστήματος από το Υπουργείο Εσωτερικών και μάλιστα από τις επερχόμενες Περιφερειακές & Δημοτικές Εκλογές της 18ης Μαΐου 2014, μόνο τυχαία επιλογή  από την κυβέρνηση ,δεν μπορεί να χαρακτηριστεί , 7 μήνες μόλις πριν την διεξαγωγή των Αυτοδιοικητικών Εκλογών.
Με βάση το 42+1  το κυβερνών κόμμα θα «σαρώσει » τους δήμους της Μεσσηνίας όπως έπραξε και το 2010 και πιθανότατα την Περιφέρεια Πελοποννήσου  όπου η κυβέρνηση έχει ισχυρά ερείσματα και μεγάλη εκλογική απήχηση
Η πολιτική ΣΥΡΙΖΑ –  (Πετράκου ) αντί να προσελκύσει καταξιωμένα πρόσωπα και ψηφοφόρους σε μία «δύσκολη » εκλογικά περιοχή για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ,αντίθετα τους …απωθεί με την πολιτική των «καθαρών  χεριών » και των πιστοποιητικών  «αριστερής » κομματικής νομιμοφροσύνης .
Στην ουσία  ο κος Πετράκος ,θεωρεί …τσιφλίκι του την Μεσσηνία και κατ΄ επέκταση την περιφέρεια Πελοποννήσου  «αγνοώντας » επιδεικτικά τις παραινέσεις Τσίπρα για προσέλευση και ένταξη στον ΣΥΡΙΖΑ προσώπων με έντονη κοινωνική και πολιτική αποδοχή .
Τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2014  πιθανότατα θα σημάνουν και τον «πολιτικό  καταποντισμό του συστήματος …Πετράκου» στην Μεσσηνία !
Β.Μ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου