19.12.13

Enviromental Awards 2014- Βράβευση του Νοσοκομείου Καλαμάτας

Πραγματοποιήθηκε χθές Τετάρτη 18.12.2013 με ιδιαίτερη επιτυχία- για 2η συνεχή χρονιά- η εκδήλωση των Enviromental Awards 2014 στο ξενοδοχείο Intercontinental  της Αθήνας κατά την οποία τιμήθηκε το Γ.Ν.Καλαμάτας για το μεγάλο έργο της ηλιοθερμίας και της εξοικονόμησης ενέργειας που ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι του 2013.
Μέσα σε μία κατάμεστη αίθουσα από στελέχη ιδιωτικών επιχειρήσεων και δημοσίων οργανισμών ακούστηκαν πολύ θερμά λόγια και αρκετές επαινετικές αναφορές για την πρωτοβουλία αυτή του Μεσσηνιακού Νοσηλευτικού Ιδρύματος.
Εκ μέρους του Γ.Ν. Καλαμάτας το βραβείο παρέλαβε ο συμπατριώτης μας και Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Παναγιώτης Κατσίβελας, ο οποίος μέσα σε κλίμα συγκίνησης και ενθουσιασμού αναφέρθηκε με πολύ κολακευτικά λόγια σε όλο το ανθρώπινο δυναμικό του νοσηλευτικού ιδρύματος για αυτή την καινοτόμο πρωτοβουλία που οραματίστηκε, σχεδίασε και υλοποίησε.
Χαρακτηριστικά ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ.Παναγιώτης Κατσίβελας τόνισε:
« Μαζί με το Διοικητή του Γ.Ν. Μεσσηνίας κ.Γεώργιο Μπέζο εργαζόμαστε καθημερινά και έχουμε αναπτύξει ένα ολόκληρο σχεδιασμό που περιλαμβάνει και άλλα τέτοια σημαντικά
έργα και πρωτοβουλίες τόσο για το Γ.Ν. Καλαμάτας όσο και για το Γ.Ν. Κυπαρισσίας, όπου το επόμενο διάστημα θα αρχίσει να ξεδιπλώνεται .

Εργαζόμαστε με μεθοδικότητα και συντονισμό εκμεταλλευόμενοι όλους τους κοινοτικούς πόρους προς όφελος της υγείας των πολιτών της Μεσσηνίας. Συγχαρητήρια στη Διοίκηση του Νοσοκομείου Καλαμάτας και σε όλους όσους συνετέλεσαν για την υλοποίηση αυτού του μεγάλου έργου.»

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου