23.1.14

Οσα δεν διάβασε ο Χριστόδουλος Ξηρός στο μήνυμα του: Από το «Εκ... ο Κασιδιάρης» μέχρι τους αξιοθρήνητους ευνούχους του ΣΥΡΙΖΑ

Μπορεί στα μηνύματα του ο αρχιεκτελεστής της 17Ν Χριστόδουλος Ξηρός να εκτόξευσε απειλές κατά πάντων, ωστόσο όπως φαίνεται τα κείμενα που διάβαζε δεν ήταν ολοκληρωμένα, καθώς για αδιευκρίνιστους μέχρι τώρα λόγους τα έκοψε ή αυτολογοκρίθηκε.
Σύμφωνα με το newsit το μέλος της 17Ν στο κείμενο των 3.080 λέξεων χρησιμοποιούσε πεζοδρομιακές εκφράσεις, σκληρά και υβριστικά λόγια κατά πάντων, επιθετικά λόγια με «ονοματεπώνυμο» και «συνεργασίες» που δεν φαίνεται να ήταν κοινά αποδεκτές. Μάλιστα αφού εξαπέλυσε επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς πως δεν κάνουν τίποτα και τους χαρακτήρισε αξιοθρήνητους ευνούχους μίλησε για επιβεβλημένη βία και νέες επιθέσεις. Παρότρυνε μάλιστα επιθέσεις με μπουλντόζες σε σούπερ μάρκετ και πολυεθνικές.
Μεταξύ άλλων στο γραπτό μήνυμα αναφερόταν (και ο Ξηρός δεν τα διάβασε) οι χαρακτηρισμοί:
  • Ευνούχοι
  • βιάζονται κιόλας να μας γαμ....
  • θεωρίες της πού....
  • έκλ.... ο Κασιδιάρης
  • στρατόκαυ...
  • ας κάτσουν να παίξουν με τις λέξεις και με το που... τους
  • αραδιάζουν μπούρδες
  • νερόβραστοι Συριζαίοι
  • επιθέσεις με μπουλντόζες
  • καναπεδόκωλοι
  • σαπιοκοιλιές
  • είμαστε παλαβοί
  • Θλιβεροί νάνοι
  • χέστες και μωρόλογοι
Αξιοθρήνητοι ευνούχοι του ΣΥΡΙΖΑ παριστάνουν την αντιπολίτευση και οι χέστες της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς
«Θλιβεροί νάνοι, με μόνη τους έννοια την ψηφολαγνεία- ψηφοθηρία, αρκούνται σε φραστικές "μάχες", σε ανόητες και ανούσιες κοκορομαχίες με τους κυβερνητικούς. Αξιοθρήνητοι ευνούχοι που παριστάνουν την αντιπολίτευση, χωρίς καμιά επαφή με τα προβλήματα του λαού. Δεν έχουν καμιά πρόταση, ψελλίζουν μόνο "επαναδιαπραγμάτευση" με τον κατακτητή (ΣΥΡΙΖΑ) ή "η έξοδος από το Ευρώ είναι καταστροφή" (Παπαρήγα). Φοβερίζουν με "επερχόμενους" αγώνες και αρκούνται σε 24ωρες λιτανείες και περιφορά των εικόνων» γράφεται, αλλά δεν διαβάζεται.
Ένα άλλο αδιάβαστο μέρος είναι το εξής: «Οι δε "εξωκοινοβουλευτική" αριστερά (από ανικανότητα, όχι από επιλογή) και αναρχικός χώρος, παραδειγματικοί χέστες και μωρόλογοι, δέχονται οτιδήποτε, αρκεί να μη βγουν στο δρόμο. Άπραγοι και άκαπνοι, κριτικάρουν αφ' υψηλού, καταδικάζουν, διαφωνούν, κλαψουρίζουν. Αναλίσκονται σε ατέρμονες και ανόητες συζητήσεις για το αν έχουμε κατοχή ή όχι, για το αν το χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο έχει τάδε ή δείνα χαρατκήρα, ή για το εκατοστό εικοστό τέταρτο κεφάλαιο εδάφιο 5 των απάντων του Λένιν.
Μωροί και τυφλοί – τενεκέδες ξεγάνωτοι – δεν πήρανε καν χαμπάρι ότι ο τρόπος ζωής που ξέραμε κατέρρευσε οριστικά και μαζί του και οι όποιες "σταθερές" που πορευόντουσαν όλοι τους τόσα χρόνια. Γιατί μια νέα κατάσταση θέλει απαραίτητα και καινούργια εργαλεία ανάλυσης. Τα παλιά αδυνατούν να την ξεκλειδώσουν. Η απάντηση είναι μια και είναι τόσο απλή όσο ήτανε και η λύση του Γόρδιου Δεσμού!».
Σφοδρή επίθεση και στην ΧΑ -«Έκλ.... ο Κασιδιάρης, φτερνίστηκε ο Λαγός»
Ένα μεγάλο από αδιάβαστο μέρος του μηνύματος του Χριστόδουλου Ξηρού αναφέρεται στον φασισμό και τη ΧΑ
«Με το προκλητικό και συνεχές αβαντάρισμα/υπερπροβολή (έκλασε ο Κασιδιάρης, φτερνίστηκε ο Λαγός κ.λ.π.) ή με τις -κραυγαλέα- στημένες "δημοσκοπήσεις" δώσανε υπόσταση σε ανύπαρκτους, γιατί τους χρειαζότανε. Φανερός ο ρόλος τους, άλλαξαν την ατζέντα: 28 Οκτώβρη του '11 ο λαός ξυλοφορτώνει μαζικά τους πολιτικούς σε όλη τη χώρα. Σήμερα κυνηγάνε Πακιστανούς στα σοκάκια. Χρυσή εφεδρεία του συστήματος, θα τους βρούμε απέναντί μας στον αγώνα για ανατροπή. Το βλέπουμε ήδη, δολοφόνησαν τον αγωνιστή Φύσσα, δεν άγγιξαν ούτε τρίχα πολιτικού του μνημονίου. Μεγάλες είναι και οι ευθύνες της αριστεράς. Η καραμέλα "για την άνοδο του φασισμού ευθύνεται η οικονομική κρίση" είναι μια απίστευτη βλακεία, με λίγα λόγια η θεωρία μας ακατάλληλη για κρίση, ενδύκνειται μόνο για τις εποχές της ευμάρειας! Όταν απουσιάζουμε απ' το δρόμο και τις γειτονιές, όταν έχουμε ξεχάσει τη νεολαία και τους ανέργους, όταν έχουμε διαγράψει απ' το λεξιλόγιό μας τη σύγκρουση, όταν ασχολούμαστε μόνο με την πελατεία μας, τότε κάποιος άλλος θα πάρει τη θέση μας» υποστηρίζουν οι συγγραφείς.
«Στη Βαϊμάρη δεκάδες χιλιάδες νεκροί σε διαδηλώσεις – απεργίες – συγκρούσεις – οδομαχίες. Εκεί, οι αριστεροί πολέμησαν. Εδώ μόνο κλάψες και θεωρίες της πού....ς και όλα για να μη βγούνε στο δρόμο» συμπληρώνουν σκωπτικά.
Τι λέει για 17Ν, Ε.Α, Σ.Π.Φ, Σέχτα
Σε άλλο αδιάβαστο μέρος του κειμένου περιγράφεται το «χτίσιμο του Επαναστατικού Απελευθερωτικού Μετώπου».
«Δεν είμαστε οπαδοί της βίας, αλλά δεν δεχόμαστε με κανένα αντάλλαγμα τη σκλαβιά και θα παλέψουμε με κάθε τρόπο και με κάθε τίμημα για τη λευτεριά και για τη ζωή μας. Η 17Ν αλλά και μετά απ' αυτήν ο Ε.Α., η Σ.Π.Φ., η Σέχτα Επαναστατών και οι νεότεροι, έδειξαν με παραδειγματικές ενέργειες τον τρόπο και κράτησαν αναμμένη τη φλόγα του επαναστατικού δρόμου. Έδειξαν επίσης ότι ο εχθρός σε καμιά περίπτωση δεν είναι παντοδύναμος και ανίκητος. Απλοί αγωνιστές, με απλά μέσα, του καταφέρνουν συντριπτικά χτυπήματα, αρκεί να υπάρχει απόφαση και θέληση» υποστηρίζουν οι συντάκτες.
Συνεχίζουν σε ποιο «λαϊκό» ύφος: «Σήμερα είναι μια άλλη εποχή. Δεν αρκούν οι παραδειγματικές ενέργειες, χρειάζεται επίθεση και καταστροφή του εχθρού. Δεν είναι η ώρα να δείξουμε τον δρόμο, είναι η ώρα που θα τον πορευθούμε. Ήρθε η στιγμή για την οποία ετοιμαζόμασταν. Όσοι δεν το καταλαβαίνουν, ας κάτσουν να παίξουν με τις λέξεις (και με το πουλί τους), να αραδιάζουν μπούρδες και να ψάχνουν διάφορους αθώους για να υπερασπιστούν μαζί με τους νερόβραστους Συριζαίους, την "καθωσπρέπει" αναρχία και λοιπούς συγγενείς!».
Ζητά οργανωμένες, μαζικές επιθέσεις με μπουλντόζες – φορτηγά στα Σούπερ Μάρκετ
«Οργανωμένες μαζικές επιθέσεις με μπουλντόζες – φορτηγά κ.λ.π. και κατασχέσεις σε ΣούπερΜάρκετ και καταστήματα πολυεθνικών, να πάρουμε πίσω αυτά που μας ληστεύουν τόσα χρόνια. Άμεσο μοίρασμα στις γειτονιές. Μας ανήκει η ζωή μας και η ελευθερία. Παλεύουμε για αυτά με κάθε τρόπο και κάθε μέσο! Όχι διάλογο με εισπράκτορες του εχθρού, μόνο ξύλο και περιφρόνηση. Έχουμε δικαίωμα στη ζωή, δεν το ζητιανεύουν σαν τους Συριζαίους και λοιπούς καναπεδόκωλους, το αρπάζουμε».
Στον άξονα των «αντάρτικων ομάδων» έχουν κοπεί οι παρακάτω παράγραφοι: «Δίνουμε πλέον την τελική μάχη, δεν φειδόμεθα ουδενός. Πραγματική καταστροφή των υποδομών του εχθρού με κάθε τρόπο και κάθε μέσο. Τσάκισμα των ενόχων που μας οδήγησαν στην κατάρρευση. Κανένα έλεος στους πολιτικούς, στους συνεργάτες και στους προπαγανδιστές του εχθρού, δημοσιογράφους, διανοούμενους και λοιπές σαπιοκοιλιές. Συνεχή χτυπήματα, πραγματικά, όχι θεωρίες και μπούρδες. Μέσα από την δράση θα βρούμε τον τρόπο ενοποίησης των αυτοοργανωμένων και αντάρτικων ομάδων και το ανέβασμα των δυνατοτήτων για πιο μεγάλα χτυπήματα. Θα χτίσουμε το Ε.Α.Μ. της εποχής μας, όχι με συζητήσεις και συσκέψεις ξοφλημένων "ειδικών", αλλά επαναλαμβάνω, μέσα από την δράση. Άλλωστε, μεγαλύτερο δοκιμαστήριο των θεωριών είναι η πράξη.
newsit

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου