24.1.14

“Σημαντική παρέμβαση του Γ.Ν Καλαμάτας σε ημερίδα του ΕΛΕΒΙΤ”

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα χαρακτηρίστηκε η συμμετοχή και η παρέμβαση του Γ.Ν Μεσσηνίας στη σημαντική ημερίδα που πραγματοποιήθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Βιοϊατρικής Τεχνολογίας (ΕΛΕΒΙΤ) σήμερα Παρασκευή 24-1-2014 σε ξενοδοχείο της Αθήνας.

Ειδικότερα στην ημερίδα με τίτλο "Βιοϊατρική Τεχνολογία στην Ελλάδα: Γεφυρώνοντας το χάσμα" που τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας συμμετείχε με εισήγηση στη θεματική ενότητα "Ασφάλεια ασθενούς και διαχείριση ΒΙΤ" από το στέλεχος του Τμήματος Βιοϊατρικής Τεχνολογίας κ.Ιωάννη Θεοδωρακόπουλο και με θέμα "Ασφάλεια Ασθενούς". 
Αναλυτικότερα ο κος Θεοδωρακόπουλος επισήμανε ότι το ποσοστό που συμμετέχει ο ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός, παρέχοντας ανακριβή  στοιχεία σε μια λανθασμένη ιατρική διάγνωση, αγγίζει το 33,5% τονίζοντας τις διαδικασίες που πρέπει να εφαρμόζονται σε κάθε νοσοκομείο για να ελαχιστοποιείται αυτό το ποσοστό.

Η εισήγηση του κου Θεοδωρακόπουλου απέσπασε το θερμό χειροκρότημα όλου του συνεδριακού κοινού.
Την ημερίδα παρακολούθησε ο Διοικητής του Γ.Ν Μεσσηνίας Γιώργος Μπεζος μαζί με άλλα στελέχη του Νοσοκομείου, στελέχη του Υπουργείου Υγείας, του ΕΚΑΠΤΥ, του ΕΟΦ, της Επιτροπής Προμηθειών Υγείας και πολλά στελέχη της αγοράς που δραστηριοποιούνται στο χώρο του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου