13.3.14

Τα αμπέλια θέλουν αμπελουργούς, και τα καράβια ναύτες. Προς Θεού, όχι ξερόλες δημοσιογράφους.

 Διαβάστε την ανάρτηση που κυκλοφορεί  εδώ και λίγες ώρες σε πολλές "έγκυρες -ενημερωτικές -δημοσιογραφικές" ...ιστοσελίδες.

-Η δύναμη της φύσης εξευτελίζει ένα τάνκερ 

- Απίστευτες φωτογραφίες


Όπως περιγράφει ο αρχικός συντάκτης (clopy paste  στο newsbomb.gr)του...κειμένου ,  το συμβάν διαδραματίστηκε πριν μερικές μέρες συγκεκριμένα τον... Αύγουστο του 2012.

Βέβαια , αυτό το τάνκερ που εξευτελίζεται από την φύση , αφενός δεν είναι από ...
τα μεγαλύτερα οχήματα που έχει κατασκευάσει ο άνθρωπος (είναι μόλις 50.000 τόνους, και κυκλοφορούν πλοία των 500.000 τόννων) .
ΚΑΙ ΒΈΒΑΙΑ δεν είναι τάνκερ , αλλά φορτηγό πλοίο που κουβαλάει χύμα δημητριακά. Ακόμα κι αν δεν  είσαι ναυτικός μπορείς να καταλάβεις ότι τα λεγόμενα γκαζάδικα ( η τάνκερ} δεν χρειάζονται γερανούς (όπως το εν φωτό πλοίο) για να φορτώσουν πετρέλαιο. Λεπτομέρειες βέβαια για τους δημοσιογράφους , που σάλτσα να είναι , κι όπου νάνε την ρίχνουν .Ακόμα και στο κανταΐφι. 


Απολαύστε  ...κείμενο διαμάντι και συγκρίνετε το με το πρωτότυπο κλικ ΕΔΩ

 Τα τάνκερ είναι τα μεγαλύτερα οχήματα που έχει κατασκευάσει ο άνθρωπος. Πραγματικά θηρία που ταξιδεύουν στους ωκεανούς μεταφέροντας τεράστιες ποσότητες εμπορευμάτων. 
Στο ανθρώπινο μάτι, αυτά τα θηρία φαίνονται αβύθιστα και ανίκητα, όμως μπροστά στη δύναμη της θάλασσας, τα τάνκερ αποδεικνύονται αγαθοί και ευάλωτοι γίγαντες.

Το Ocean Breeze είναι ένα τάνκερ που προσάραξε, πριν από λίγες ημέρες στη Χιλή, στη διάρκεια θαλασσοταραχής.

Οι φωτογραφίες δείχνουν πώς τα κύματα κυριεύουν και χτυπούν ανελέητα το σκάφος. Ευτυχώς, οι 24 ναυτικοί του πλοίου σώθηκαν και μεταφέρθηκαν στην ακτή.


Η ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ - ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

ΠΗΓΗ : euro-crimes.blogspot.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου