20.3.14

ΦΡΙΚΗ! Αστυνομικοί έσερναν νεκρή γυναίκα πίσω από το περιπολικό

Φρίκη! Αστυνομικοί έσερναν νεκρή γυναίκα πίσω από το περιπολικό (video)
Σοκ έχει προκαλέσει στη Βραζιλία η τρομακτική σκηνή που το σώμα μιας ετοιμοθάνατης γυναίκας σέρνεται στον δρόμο, ενώ κρέμεται από το πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου της αστυνομίας.
Η Claudia Silva Ferreira χτυπήθηκε σε διασταυρούμενα πυρά κατά τη διάρκεια συμπλοκής μεταξύ αστυνομικών και διακινητών στη φαβέλα Morro da Congonha στο Μαντουράι, του Ρίο ντε Τζανέιρο την Κυριακή το πρωί.
Η αθώα 38χρονη, μητέρα τεσσάρων παιδιών, που είχε βγει για να αγοράσει ψωμί για την οικογένειά της και δέχτηκε τις σφαίρες, ήταν ακόμη ζωντανή όταν τρεις αστυνομικοί, οι οποίοι συνελήφθησαν, την έριξαν στο πορτ μπαγκάζ «σαν ένα κομμάτι κρέας» όπως αναφέρουν μάρτυρες.
Το σώμα της όμως γλίστρισε και έπεσε έξω από το όχημα όπου έμεινε να κρέμεται καθώς τα ρούχα της είχαν κάπου πιαστεί. 
Σύρθηκε σε αυτή την κατάσταση για 250 μέτρα πριν σταματήσει το αυτοκίνητο.
Πλάνα από το σώμα της να σέρνεται στον δρόμο από το αυτοκίνητο της αστυνομίας ελήφθησαν καθώς οι αξιωματικοί την μετέφεραν στο πλησιέστερο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με το γιο της, η μητέρα του ήταν ζωντανή και κουνούσε το κεφάλι της όταν την έβαλαν στο χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο της αστυνομίας οι τραυματίες πρέπει να μπαίνουν στο πίσω κάθισμα.
«Όταν έφτασα στο νοσοκομείο, μου είπαν ότι είχε πάει στη ΜΕΘ, αλλά ήταν ήδη νεκρή. Πυροβολείται στο στήθος και μετά σέρνεται στο έδαφος. Πώς να επιβιώσει; Έχουμε τέσσερα παιδιά, ένα 18, ένα 16 και δίδυμα που γίνονται 10 την Κυριακή. Ο γιος μου δεν θέλει να δει τη μητέρα του στο φέρετρο , αλλά πρέπει να το κάνει. Τους προετοιμάζω γι' αυτή τη στιγμή, είναι η μητέρα τους, δεν μπορώ να τους το κρύψω», δήλωσε ο σύζυγος της Claudia.
Ο Silva πιστεύει ότι η γυναίκα του δεν θα ήταν νεκρή αν δεν είχε συρθεί . «Αν δεν την είχαν σύρει, θα μπορούσε να είναι ζωντανή», δήλωσε, προσθέτοντας ότι οι στρατιωτική αστυνομία δεν απέκλεισε τη σκηνή του εγκλήματος.
protothema.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου