4.10.14

ΜΕΣΣΗΝΙΑ - Σημαντικά events θα φιλοξενηθούν στο Costa Navarino

COSTANAVARINO
Δύο εξαιρετικά σημαντικά events θα φιλοξενηθούν φέτος και του χρόνου στο Costa Navarino  στη Μεσσηνία.
Αρχικά τo μεγαλύτερο συνέδριο που έχει πραγματοποιήσει ποτέ η Volkswagen για το δίκτυο εξουσιοδοτημένων εμπόρων της πρόκειται να φιλοξενηθεί στο Costa Navarino.
Το νέο μοντέλο Passat θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο υπερπολυτελές συγκρότημα, όπου θα κληθούν οι έμποροι της γερμανικής μάρκας από όλο τον κόσμο, στο «Passat Experience», το οποίο θα διαρκέσει εννέα εβδομάδες, από τις 6 Οκτωβρίου έως τις 4 Δεκεμβρίου με τη φιλοξενία περίπου 22.000 ατόμων.
Η συντριπτική πλειοψηφία των επισκεπτών θα κάνουν μία διανυκτέρευση και την επόμενη ημέρα θα αναχωρούν.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πλήρες ενημερωτικό πρόγραμμα που θα καλύπτει όλες τις πτυχές των συστημάτων υποβοήθησης οδηγού, ενημέρωσης, ψυχαγωγίας και άνεσης που διαθέτει το νέο Passat. Θα έχουν επίσης την ευκαιρία για εκτενή δοκιμαστική οδήγηση, καθώς σε όλη τη διάρκεια του συνεδρίου θα υπάρχουν στη διάθεση των συμμετεχόντων περισσότερα από 200 Passat με διαφορετικούς κινητήρες και εξοπλισμό.
Επιπλέον το ετήσιο συνέδριο των ταξιδιωτικών πρακτόρων της Βρετανίας (Association of British Travel Agents – ABTA) θα πραγματοποιηθεί 12 – 14 Οκτωβρίου 2015 στο Costa Navarino.
Το συνέδριο του ABTA αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 600 Βρετανούς τουριστικούς πράκτορες – μέλη του, αντιπροσώπους των εταιρειών Google, Yahoo, Tripadvisor και ταξιδιωτικούς συντάκτες από κορυφαία βρετανικά έντυπα.
Να σημειωθεί ότι το συνέδριο του ΑΒΤΑ «επανέρχεται» στην Ελλάδα ύστερα από 15 χρόνια, καθώς το 2000 είχε πραγματοποιηθεί στην Κω.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου