3.10.14

Υπολοχαγός έβαλε φαντάρους να στείλουν μήνυμα αγάπης στη φίλη του!

Ένας μόνιμος αξιωματικός της Εθνικής Φρουράς της Κύπρου φαίνεται πως ξεπέρασε τα όρια και αναμένεται να αντιμετωπίσει τις συνέπειες... λόγω έρωτα.

Πρόκειται για έναν υπολοχαγό, απόφοιτο της Σχολής Ευελπίδων, ο οποίος εν ώρα εκπαίδευσης των στρατιωτών του Λόχου του, θέλησε να στείλει μήνυμα μέσω του Facebook στην αγαπημένη του η οποία είναι τραγουδίστρια σε νυκτερινό κέντρο της Λευκωσίας.

Ο υπολοχαγός έγραψε σε ένα χαρτόνι «HELENA ΣΕ ΑΓΑΠΩ» και έβαλε τους στρατιώτες να το κρατούν και να ποζάρουν μαζί του στον φωτογραφικό φακό.

Στη συνέχεια ανέβασε την φωτογραφία στο Facebook και έγραψε: «Επειδή βαρέθηκα να μου τα πρήζεις, ότι ντρέπομαι να σου μιλάω καλά από το τηλέφωνο, άμα έχει άλλους γύρω μου. Δες πόσο ντρέπομαι!!!».


Η τολμηρή κίνηση του υπολοχαγού κολάκευσε μεν την τραγουδίστρια, αλλά μάλλον δεν άρεσε στο Γενικό Επιτελείο της Εθνικής Φρουράς και το Υπουργείο Άμυνας που αποφάσισαν να λάβουν μέτρα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξαν διαμαρτυρίες από γονείς στρατιωτών οι οποίοι ζήτησαν εξηγήσεις για τον τρόπο που χρησιμοποιούνται οι στρατιώτες που υπηρετούν τη θητεία τους.

Πάντως, η φωτογραφία στο Facebook κέρδισε 700 likes και το σχόλιο της τραγουδίστριας «Είσαι ο άντρα των ονείρων μου. Είμαι πολύ τυχερή που μ' αγαπάς. Με κάνεις κάθε μέρα ευτυχισμένη. Είσαστε όλοι πολλοί όμορφοι».

Οι στρατιωτικοί κανονισμοί μάλλον δεν είναι τόσο ευαίσθητοι και ο υπολοχαγός αναμένεται να αντιμετωπίσει τη στρατιωτική δικαιοσύνη και τις επιπτώσεις στη καριέρα του.

protothema.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου