2.10.14

Αμετανόητος ο Κασιδιάρης: Να ζητήσουν συγγνώμη η Κανέλλη και η Δούρου! - Αναβλήθηκε για τις 12 Δεκεμβρίου η δίκη


Αμετανόητος ο Κασιδιάρης: Να ζητήσουν συγγνώμη η Κανέλλη και η Δούρου! - Αναβλήθηκε για τις 12 Δεκεμβρίου η δίκη

Για τις 12 Δεκεμβρίου 2014, αναβλήθηκε η δίκη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, για το επεισόδιο στο στούντιο του ΑΝΤ1, σε βάρος των Λ. Κανέλλη και Ρ. Δούρου.
Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε λόγω στάσης εργασίας των γραμματέων των δικαστηρίων.
«Θα τα πούμε σύντομα και ελεύθεροι» δήλωσε στους δημοσιογράφους, στα δικαστήρια της Ευελπίδων, ο Ηλίας Κασιδιάρης λίγο πριν μεταχθεί και πάλι στις φυλακές.
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, ενώ μεταφερόταν στα κρατητήρια μετά την αναβολή της δίκης του, ρωτήθηκε αν ζητά συγγνώμη για την επίθεση στις κ. Κανέλλη και Δούρου. «Εγώ, να ζητήσω συγγνώμη για την επίθεση που δέχτηκα; Αν ζητήσουν αυτές, θα ζητήσω κι εγώ» απάντησε και υποστήριξε πως τα αδικήματα σε βάρος του «δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα».
Κατά την αποχώρησή του, ο κατηγορούμενος βουλευτής, δέχθηκε χειροκροτήματα και επευφημίες από συγκεντρωμένους, μέλη της Χρυσής Αυγής.
Ο κ. Κασιδιάρης έφτασε στα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων στις 08:40 το πρωί και σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ανέφερε ότι «Οι κλέφτες είναι έξω και δυστυχώς εμείς είμαστε φυλακή»
Εις βάρους του έχει ασκηθεί, αυτεπάγγελτη, ποινική δίωξη για απρόκλητη και έμπρακτη εξύβριση και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου